11 hetes terhes vagyok és elkezdett korpásodni a hajam. Soha életemben nem volt ilyen. Lehet vmi vitaminhiány v csak a baba zavarta meg a hormonjaimat?
Lehet,hogy csak szárazabb az egész,bőröd a terhesség és a hormonok miatt és a korpa is emiatt van...
Vagy a másik lehetőség hogy megfázott a fejbőröd,és amiatt korpás.
Jó régi már a topik, de azért én is leírom a tapasztalataimat a témával kapcsolatban. A 11. hetet töltöttem be én is, s bár a terhesség előtt is korpásodásra hajlamos volt a fejbőröm, az utóbbi egy-két hétben ez felerősödött. Emellett rettenetesen zsíros is lett a hajam. De ami az i-re felteszi a pontot az, hogy nem bírom egyetlen samponnak sem a szagát (illatát), így kész kínszenvedés a hajmosás (minden második napon). Kínomban már vettem egy illatanyagok nélküli babáknak készült sampont, hogy legalább a mosás meglegyen, de ez - ugye - nem oldja meg a problémáimat, hiszen nem korpás-zsíros hajra fejlesztették ki. :)
A Nisoralról meg annyit, hogy még nagyon régen egyszer én is használtam ezt a sampont, de nekem nagyon nem jött be: nem oldotta meg a korpásodás problémáját, emellett még jó drága is volt. Szóval, nem csodaszer az sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!