Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ittam pár korty bort. Ugye...

Ittam pár korty bort. Ugye nem ártottam a babámnak?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen nénapozás volt és az ebédhez bor volt.Nem akartam inni,el is kezdték kérdezgetni,h terhes vagyok-e,de még nem akarom elmondani,mert még csak 6 hetes vagyok.Így aztán ittam kb. 3 korty minőségi vörösbort,a többit otthagytam.Ugye nem ártottam ezzel?
2008. aug. 27. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem artottal, nyugodj meg :D
2008. aug. 27. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem ártottál vele. Semmi baja nem lesz.
2008. aug. 27. 14:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak azért aggódtam,mert nagyon sok helyen olvastam,hogy káros lehet,csak a mennyiséget mindenhol máshogy határozzák meg.Köszönöm,h megnyugtattatok!
2008. aug. 27. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze nem lesz semmi baj, de én bírom az ilyen kollégákat. :) Ha akarnád elmondanád, ha meg nem mondod hogy azért nem iszol mert terhes vagy, akkor nem gondolják hoyg nem akarod elmondani? Nálunk is voltak ilyenek, és annyira idegesítettek. A kolléganőm terhes volt, és az egyik kolléga naponta megkérdezte hogy xy terhes-e, mint valami eszelős. :)
2008. aug. 27. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
nyugodj meg, néhány korty vörösbort még ajánlanak is annak, akinek alacsony a vasa, vérképző hatása van.
2008. aug. 27. 15:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Hát igen,jó az ilyen szituáció. amúgy se vagyok egy ivós fajta,de ilyen alkalmakkor elfogyasztok 1 decit,akkor se többet. Azt találtam ki,hogy gyógyszert szedek,azért nem iszom, a kolleganő meg rögtön azt mondta,h biztos terhesvitamint...
2008. aug. 27. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!