Milyen bugyit hordanak a kismamák? Eleinte még lehet a megszokott fazon?
Figyelt kérdés
2008. aug. 27. 13:55
11/14 anonim válasza:
Nekem valamiért a bugyik nagyon vágnak,nyomják a hasam alját. Pedig már vettem sokkal nagyobb méretet is. Próbáltam a tangát is és a hagyományos bugyit is. Egyik sem kényelmes. Épp ezért, ha tehetem, nem veszek fel bugyit. Persze, télen ez biztosan más lesz. Akkor meg azt veszem majd fel, ami rám jön.
Boldog babavárást! 24 hetes
12/14 anonim válasza:
Nem tudom miért, de terhességem kezdete óta nem bírok hordani tangát, így a hagyományos bugyit viselem. Inkább nyúlós derekúakat szoktam venni.
13/14 anonim válasza:
Kérdésed felolvasva férjem rávágta, hogy pöttyöset:-)
Amúgy én ugyanazt hordtam, mint előtte, csak kellet nagyobbakat vennem, mert szorította a hasam alját..
14/14 anonim válasza:
En is ugyan azokat hasznalom,amiket a terhessegem elott.Meg jok...de altalaban tangat.Van mikor nagyon idegesit valamiert a tanga,hebe -hoba alvas kozben es olyankor eloveszem a kis francia bugyimat es abban alszom.Ha itthol vagyok meg elmegy napkozben is a francia bugyi,de a hazbol en sem mennek ki vele...kesobb tuti mas lesz a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!