Milyen bugyit hordanak a kismamák? Eleinte még lehet a megszokott fazon?
Én még a megszokott fazont hordom,de már érzem,hogy nem igen jön már fel.Inkább nagyobbat veszek amit eddig hordtam.Nagymama bugyi nekem nem kell.Úgy is te döntöd el mi kényelmes.
23hetes kismama
én 27 hetesen is tangát hordok, ahogy előtte is. csak már 100% pamutot és nagyobb méretet, ami kényelmes. én sem vagyok a hatalmas bugyik híve :) de kinek mi a kényelmes!!
boldog pocakoskodást!!
Válaszolva a kommentedre. Igen vannak kifejezett kismama bugyik. Én a triumf-nál láttam nagyon szépeket. De persze máshol is biztos találsz. Van olyan is ami pl csipkés ha szeretnél még kismamaként is szexibb lenni:)))
Szerintem pedig a lényeg bugyi választásnál keress olyat amiben jól érzed magad és lehetőleg pamutot. Szüléskor a kórházban sem kötelező az egyszer használatos. Nekem sem volt. De praktikus lehet.
Én szintén 27 hetes vagyok és még mindig tangát hordok. Nem tartom valószínűnek, hogy váltani fogok, mert ki nem állhatom magamon a francia bugyit, vagy a hagyományos telebugyit. Azt a szenvedést, amit éreztem, amikor megpróbáltam mégis felvenni néha-néha egyet nem kívánom senkinek.
Egyel nagyobb méretet hordok és most elsősorban nem a kinézete számít, nem csupa csipkét hordok, hanem kényelmes pamutot. A hasamat egyáltalán nem zavarja, mivel javában a pocakom alatt kezdődik, minden olyan, mint régen.
Szülés utánra majd én is veszek másikat, mert ebbe nehezen raknék bele akkora betétet, amire szükségem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!