Akiknek többedik terhességetek, ti is bőgtök mikor szüléstörténeteket olvastok?
Figyelt kérdés
Most olvastam az egyik kérdésnél párat, és végig bőgöm, főleg ha apás szülésnél apa nyilatkozik az élményről, vagy az anyának vannak jó emlékei minden átélt fájdalom ellenére. 15 hós a lányom, most 11 hetes leszek ikrekkel :-)2010. febr. 19. 18:03
1/2 anonim válasza:
IGEN és IGEN. Sírok, potyognak a könnyeim....egyébként én is várandós vagyok, a 13. hétben. Ez a harmadik terhességem (10 éves lányom és 1 éves kisfiam van). Teljesen váratlanul, szinte meglepetésszerűen költözött hozzám a mostani a babám. Kicsit félek a feladattól, a szüléstől, ugyanakkor ÁLDÁSNAK érzem ŐT!!!
2/2 anonim válasza:
Nekem ez az első babám lesz,de én is sírok ezeken a történeteken!:)32 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!