Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes kismama vagyok....

33 hetes kismama vagyok. Sajnos még nem fordult meg a kislányom. Minden uth-on medencevégű fekvésben volt. Van még esély arra hogy megforduljon? Kinek milyen tapasztalatai vannak?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 14:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én sem hallottam jókat a megfordításról. Nekem is a lehető legtöbbet kellene piheni, de egy 2 éves kisfiú mellett nem egyszerű. Nekem is sokat keményedik a hasam, remélem minden ok lesz. A kisfiamat 34 hetesen megszültem, ezért nem bánnám ha a kislány még is megfordulna.
2015. ápr. 9. 17:46
 12/17 anonim ***** válasza:

8: Ez melyik kórház? Nekem mindne ismerősöm, aki szült, azt mondta, CSAK a szülésznő van bent, orvost nem is láttak, csak akkor jön be orvos, ha komplikáció van.

Senki nem tanácsolta, hogy menj ki az országból, azt mondtam ne csak Magyarországról gyűjts infót!

A dúláról meg AZT mondtam, dúláTÓL kérdezd meg, mit lehet tenni farfekvés esetén!

2015. ápr. 9. 18:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Semmelweis kórház. Igen a szülésznő bent van jó esetben és a doki a végére jön be akkor ha gond van. Az oké,hogy nézek más országból is infót de az közel sem biztos,hogy itt is úgy megy ahogy mondjuk Angliába,Amerikába,stb.
2015. ápr. 9. 20:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Ne légy már ilyen merev! Ha külföldről megvan az infó, itthon konnyebben megtalálod, hiszen tudod, mit keress.

Itt is rengetegen fórumoznak külföldi magyarok, akik örülnek, hogy kint szültek és nem itthon.

2015. ápr. 9. 20:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem merevség kérdése. Pont azért mondtam mert ugyanitt olvastam,hogy pl. angliában a 12. hétig kutyába se vesznek,az az első uh. És,hogy csak akkor vizsgálnak meg hamarabb,ha azt mondod,hogy véreztél vagy tényleg véreztél és emiatt mentél be. Olvastam,hogy volt akit ki se kapartak vetélés után és úgy "csúszott be" a kórház ajtón,hogy valami nincs rendben.
2015. ápr. 9. 21:21
 16/17 anonim ***** válasza:
De egyébként meg a kis tündéremre bízom. Ha meg akar fordulni,akkor meg fog. Ha nem,hát nem.
2015. ápr. 9. 21:21
 17/17 Kitty29 ***** válasza:
33hetes vagyok faros baba és van valami más módszer mondjuk 4 kézláb állás segíthet befordul iá kislányom az utolsó pillanatban fordult be
2021. febr. 6. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!