Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy viselitek lelkileg a...

Ti hogy viselitek lelkileg a túlhordást?

Figyelt kérdés

Tegnap kellett volna szülnöm,de baba sehol. Naponta hívnak,keresnek a rokonok,hogy naaaamivanmár.Lassan úgy érzem magam,mint egy versenyló aki nem ért időben célba.

Plussz ideget nyom a pici,a jobb lábam alig mozog. Nagyon kiborít ez a helyzet. Más is volt így?

2015. ápr. 9. 07:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mind a két gyerekemmel ráhúztunk. De ez igazából "csak" terminus túllépés, +2 hét után beszélünk túlhordásról.

A nagyobbnál nem zavart, igazából csak kellemetlen volt minden nap bejárni december közepén a kórházba. Tömegközlekedve már nem is ment, naponta 2*1,5 órát. Anyósom hívogatott volna, de vele megbeszéltük, h úgyis bejelentkezem minden nap, napközben meg le van némítva a telefonom, hiába hív bárki is. Szüleimmel ugyanez volt, nst után mindig mondtam, h megyünk haza, másnap újra próbálkozunk :) A kicsinél fizikailag vacak volt. Már fájt mindenem, az egyik lábam alig mozgott. Nála jöttem ki bőgve az orvostól 40+1 naposan. Férjem majdnem frászt kapott, alig tudtam neki elmondani, h nincs baj, csak még mindig nem szülök. De legalább vele kevesebbet húztunk rá.

2015. ápr. 9. 08:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Bár most nem vagyok terhes, de tervezzük a következő babát. Én nagyon szeretném ha a következő nem sietne kifele olyan hamar. A lányom a 38. hétre született, a fiam pedig korababa volt 35. hétre. Én inkább várnék türelemmel mert itt már akkor a gond nem lehet hogy aggódni kelljen. Tudom hogy nehéz kivárni de kitartás, örülj hogy eddig bent van. a rokonoknak meg megmondanám hogy úgyis megtudják ha megszületett nem kelll aggódni!!!
2015. ápr. 9. 11:14
 13/14 anonim ***** válasza:
HA tegnap "kellett volna" szülnöd az még nem túlhordás, hanem terminusban vagy. Túlhordás 41-42. héttől van.
2015. ápr. 9. 11:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez nem verseny. A babáknak nagyon kicsi hányada születik a kiírt időben.

Én úgy voltam vele, hogy a kiírt időpont az csak egy támpont, előtte 4 héttel, de még utána 2 héttel is szülhetek. 40+1-nél bementem a munkahelyemre, úgy néztek rám, mint egy ufóra, hogy mit keresek én még ott, hát hogyhogy nem szültem.

Fizikailag nem viselt meg a terhesség, kimondottan élveztem, más elvárásainak pedig amúgy sem szokásom megfelelni.

Szerintem próbálj meg pihenni, lazulni, csináld amit szeretsz, jó esetben van még pár napod. Írtad, hogy rendszeresen vizsgálnak, ha gond lenne a terhességgel, megindítják a babát, amíg nincs gond, addig csak kicsi kényelmetlenség. Szülés után valószínűleg kellemetlenebbül fogod magad érezni, bár persze ez sem biztos hogy így lesz.

2015. ápr. 9. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!