34hkm vagyok és megfáztam. Muszáj köhögni, orrot fújni. Ilyenkor a bal oldalamon fáj a hasam. Ki akarna lyukadni. Az uhs vizsgálatokból kiderült hogy ott van a méhlepény is-hátsó fali. Szerintetek leválhat a lepény? Lehet baj? Járt már így valaki?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 20:20
1/3 anonim válasza:
Szerintem attól,hogy köhögsz,stb. nem válik le. Legalábbis nem hallottam még soha ilyenről. Én is tüsszentettem már olyanokat,hogy szegény kis manóm ijedtségében majd ki ugrott belőlem,de semmi gond nem volt,csak persze kicsit fájt ahogy megfeszült a hasam.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Sajnos már 4szer voltam a terhesség alatt náthás, de ilyen fájdalom csak most van. s pont a lepénynél.
2015. ápr. 8. 20:46
3/3 anonim válasza:
Nincs mit. Hát,már nyomja a kicsi nagyon szerintem és azért lehet érzékenyebb. Legalábbis gondolom. Hál'istennek én csak 2-szer voltam beteg. Egyszer 8 hetesen,akkor lázas is voltam,egyszer meg csak egy kisebb 2 napos kis torokfájásom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!