Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bőrproblémák a tehesség alatt?

Bőrproblémák a tehesség alatt?

Figyelt kérdés

Már a 8.héttől ha nem hamarabb pici pattanás szerű pöttyök vannak az arcomon és a mellkasomon. Fürdés után a cicmen lévők viszketnek is. Valaki járt így és ha igen mit használt rá vagy elmúlt magától? Gondolom hogy a hormonoktól van de néha már kellemetlen.

13 hetes km

2010. febr. 19. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia. Nálam is ez a helyzet. Nekem azt mondta a védőnő, ne kezeljem semmivel, mert így szülés után magától elmúlik.

Szerintem tedd te is ezt. A hormonok játszanak velünk:)

17 h km.

2010. febr. 19. 15:05
 2/2 anonim ***** válasza:

hát én tini koromban nem néztem ugy ki mint most! nekem si nagyon sok miteszerem és pattim kijött az arcomon, de én nem birom kih ne piszkáljam,ugyh szépen nézek ki:S :D

mindenesetre 3havonta látogatom a kozmetikust aki rendbe tesz(miután jól lecseszett h mért piszkálom magam:D),s akkor 2-3 hétig utánna egész jó a bőröm.

2010. febr. 19. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!