Kisfiúval v kislánnyal könnyebb a tehesség? Valóban mást és mást kiván az ember, has formája másabb ill jobban viseli akisfiút?
Én kisfiút várok és eddig imádok terhesnek lenni. Persze vannak apróbb panaszok, de nem sokat híztam, az elején kb.2 hétig tartott a rosszullét és ki vagyok virulva. Barátnőmnek nemrég kislánya született, ő nagyon sokat hízott és szinte végig gond volt a terhességnél.
Ez persze nem jelenti azt, hogy most ráhúzhatnánk egy általánosítást erre, mert ez inkább a kismama alkatától, szervezetétől függ szerintem.
A hasam gömbölyű, 4 kg-ot híztam, semmi gondom, problémám, rosszullétem, tünetem (a mocorgáson és hasnövésen kívül) nem volt.
35 hetes vagyok, és kisfiam lesz
Szerintem nincs vele összefüggésben.
1. gyermekem fiú, 8-14 hétig hánytam, kórházban is voltam...más panaszaim is voltak.
2. gyermekem lány, 8-16 hétig hánytam, itt is volt kórház, és ugyan azok a panaszok amik előtte a fiammal.
Most 6 hetes terhes vagyok, 2 hete rosszul vagyok.... a többiről még nem tudok nyilatkozni.
26 hetes vagyok, második terhességem, az első a 9. héten elment sajnos.
Az elsőnél nyomorultul éreztem magam minden napom a szédelgéssel telt el.
Most a kisfiammal, nagyon jól vagyok. Dolgozom, aktív vagyok, hát a róka az még most is meglátogat és sokszor hányok epét. A bőröm olyan mint kislány koromban és a hajam sem zsírosodik és nagyon jó a tapintása és a tartása. A férjem épp tegnap mondta, hogy milyen körte forma a pocakom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!