Kisfiúval v kislánnyal könnyebb a tehesség? Valóban mást és mást kiván az ember, has formája másabb ill jobban viseli akisfiút?
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 15:37
11/16 anonim válasza:
Második lányomat várom, egyikkel sem volt rossz, sőt igazából semmiféle terhestünetem. Könnyű terhesség volt az első is, és ez is.
Nincs összefüggés, hogy fiút vagy lányt vársz.
12/16 anonim válasza:
Szerintem alkat függő a dolog. Az első lányomnál igazából semmi probléma nem volt. A második lányomnál is inkább testi problémák-visszér,sérv. Most a harmadiknak fiút várok kegyetlen volt az első három hónap. Mindháromnál gömbölyű "fiús" hasam volt-van. Az egyedüli népi jóslat ami nálam is igaz volt, hogy a lányokkal édest a fiammal savanyút kívántam!:)
13/16 A kérdező kommentje:
Mi volt az első három hónapban?És ez érdekes van ki aztmondta savanyút a lányoknál,édeset a fiúknál kivánnak a népi jóslatok szt.Én is úgy tudtam,h pl uborka kivánása fiú:)Kszönöm aválszokat,és előre is a tiedet:)
2010. júl. 25. 20:54
14/16 anonim válasza:
Én vagyok a körte pocak. Én gyümölcsöt kívánok állandóan. Amióta terhes vagyok semmi savanyút! Imádom a céklát cheddar sajttal és a joghurtot.
15/16 A kérdező kommentje:
Aranyos ez a kőrte pocak:)Köszönöm a válaszodat:)Ami fura,hogy hasmenésem van pár napja és gőrcsölök ilyen még nem volt.Aztmondják iylen is előfordul,szóval mindig "tanul"az ember:)
2010. júl. 25. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!