Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisfiúval v kislánnyal könnyeb...

Kisfiúval v kislánnyal könnyebb a tehesség? Valóban mást és mást kiván az ember, has formája másabb ill jobban viseli akisfiút?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 15:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Második lányomat várom, egyikkel sem volt rossz, sőt igazából semmiféle terhestünetem. Könnyű terhesség volt az első is, és ez is.

Nincs összefüggés, hogy fiút vagy lányt vársz.

2010. júl. 25. 20:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem alkat függő a dolog. Az első lányomnál igazából semmi probléma nem volt. A második lányomnál is inkább testi problémák-visszér,sérv. Most a harmadiknak fiút várok kegyetlen volt az első három hónap. Mindháromnál gömbölyű "fiús" hasam volt-van. Az egyedüli népi jóslat ami nálam is igaz volt, hogy a lányokkal édest a fiammal savanyút kívántam!:)
2010. júl. 25. 20:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Mi volt az első három hónapban?És ez érdekes van ki aztmondta savanyút a lányoknál,édeset a fiúknál kivánnak a népi jóslatok szt.Én is úgy tudtam,h pl uborka kivánása fiú:)Kszönöm aválszokat,és előre is a tiedet:)
2010. júl. 25. 20:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Én vagyok a körte pocak. Én gyümölcsöt kívánok állandóan. Amióta terhes vagyok semmi savanyút! Imádom a céklát cheddar sajttal és a joghurtot.
2010. júl. 25. 21:59
 15/16 A kérdező kommentje:
Aranyos ez a kőrte pocak:)Köszönöm a válaszodat:)Ami fura,hogy hasmenésem van pár napja és gőrcsölök ilyen még nem volt.Aztmondják iylen is előfordul,szóval mindig "tanul"az ember:)
2010. júl. 25. 22:28
 16/16 anonim ***** válasza:
nincs valoság alapja
2022. máj. 25. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!