Ha erősödnek a tünetek él a baba?
Koraterhességben kérdezed?
A kettő független egymástól. A tünetek attól vannak, ahogyan a te szervezeted reagál a terheshormonokra. A szerencsésebb kismamáknak nincsenek tünetei egyáltalán.
Én is így hallottam , hogy akinek erősebbek a tünetei nagyobb a valószínűsége , hogy megmarad a baba.
Ha erősödnek a tünetek , biztos hogy él a baba , mivel napról napra több a Hcg.Én úgy tudom,hogy akinek elmegy a baba vagy meghal ott fokozatosan ürül a hormon,tehát biztosan nem erősödik a tünet.
Hát eddig szerencsésnek tartottam magam , amiért alig volt hányingerem.Na most ez 2 napja megdőlt.Főleg főzés közben végigöklendeztem.
Tudom,hogy az ultrahang a biztos,de én örülök a tüneteknek.
Szerintem ez alkatfüggő. Nem a rosszulléttől marad meg a baba.
Rengeteg ismerősöm van, köztük én is, akiknek szinte semmi terhestünetük nem volt, mégis egészséges gyerekeink vannak.
Úgy látom ez a kérdés már kezd másirányba fordulni.
Azért köszi a válszokat.
Nem függ össze a tünet és a baba fejlődése.
Nekem rettentő hányingerem volt, hánytam is többször, de csak a petezsák nőtt, aztán már az sem, de a méhlepény az növekedett. Baba a petezsákban sosem volt! Megműtöttek...
A "2." babánál semmi tünet nem volt, köszöni jól van.
25 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!