Kismamák, ki hogy bírja? összepakoltatok már? Súlygyarapodás? Ki mennyire fél a szüléstől?
Én is 37 hetes vagyok 2.babával. első kislány, 1,5 éves. Ahhoz kèpest hogy futok utána egész nap elég jól bírom. Persze van mikor meg sem tudok mozdulni. Néha keményedek és szúr a hasam alja. A babaszobával már az elején kész voltunk :) mindent megörökölt a nővérkéjétől csak a ruhákat nem mivel most kisfiút várok.
A szüléstől nem félek tudom mi vár rám. Bár nincs két egyforma szülés.
Eddig kb 16 kilót híztam. Lányomnál 27 et :)
Te hogy vagy kérdező?
Nekem is van már egy kisfiam.pont két és fél év lesz köztük.én nem bîrom túl jól.fàj a làbam sokszor,főleg reggel,mintha egész éjjel hegyet màsztam volna.vizesedni is elkezdtem.de inkàbb idegileg nem bírom,jóval kevesebb a türelmem,nem bírom úgy a hisztizést,és baràtait.inkàbb azt vàrom,h ennek legyen vége. Nekem az első szülés nagyon kellemes emlék,a fájfalomcsillapító után már semmi se fájt,de mist nagyon félek,hogy nem így alakul. Baràtnőm múlt héten szült,ès elèg rosszul alakultak nekik a dolgok.nincs is együtt a babával...most ettől is félek,na meg attól,ha így alakulna,akkor mi lenne 8-10 napig a nagyobbal.elèg anyás,csak én tudom altatni,másnál csak úgy alszik el,ha mesét nèz,de azt nem szeretem. Most vagyok 32 hetes,lassan összepakolom a cuccot én is. Hizas....most ertem el a 10 kilót...most húsvétkor nagyon elszállt,másfél hét alatt majdnem plussz 2 kiló :-(
De remélem a végén nem lesz olyan sok.kisfiammal 27 kiló lett a vége,most max 15- öt szeretnék
Sziasztok!
Épp ma pakoltam össze a kórházi cuccom! A babaszobával is egész jól állunk. Nekem is van már egy kisfiam, ez a második terhességem, most kislányt várunk - 2,5 év lesz köztük. Kb. 12 kg-ot híztam, de volt is rajtam némi felesleg. Most jobban viselem a terheSség végét, mint a kisfiamnál. Kisebb a hasam és sokat jövök-megyek. Persze estére eléggé elfáradok, néha gulladok és keményedni is szokott a hasam már. Két hét múlva lesz a programozott császárom.
37 hkm
36 hetes diétás kismama vagyok!Első szülés lesz ,kicsit félek vagy nagyon is :) De már várom hogy itt legyen köztünk :) Fájások nem nagyon vannak eléggé pörgök még , baba szoba teljesen kész, súlygyarapodás eddig össz 4kg bár ez a diétának is tehető sztem, 69el kezdtem most 73 vagyok!
A jövöhéten tervezem az összepakolást is , de már sok mindent beszereztem csak el kell pakolnom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!