A szőnyi kórházban is van rooming-in? (babával egyből egy szobában lenni)
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 12:54
1/5 anonim válasza:
Szia!
Igen, szerencsére már együtt lehetsz itt is a babáddal, igaz éjszakára elviszik tőled, hogy tudj rendesen pihenni.Reggel hat és este kilenc között van nálad a kicsi.De nagyon rendesek, odafigyelőek a csecsemős nővérek.
17 hetes km.
2/5 anonim válasza:
Pontosan így van, ahogy előttem írták. Kinél fogsz szülni?
3/5 anonim válasza:
Első vagyok.Ez engem is érdekelne, igaz nekem még van időm júliusig.:)
4/5 A kérdező kommentje:
ez még nem eldöntött. egyenlőre egy tatabányai dokim van, de Ő sajnos nem vállal szülést!
ezért érdeklődöm, mert a szőnyi kh-ról nagyon jókat hallottam, ellentétben a tatabányaival!
mellesleg tb-n szerintem marha drágán vállalják a szülést!
80 és 150 között!
annyit nem szeretnék azért fizetni!
egyébként június 4-ére vagyok kiírva!
Ti kinél szültök?
2010. febr. 19. 17:18
5/5 anonim válasza:
Én (2.válaszoló) Mozejkó Lászlónál, hozzá járok magánrendelésre Szőnybe.Nagyon elégedett vagyok vele, nagyon alapos, készséges orvos.Eddig akármi problémám volt mindíg volt rám ideje, és ez nagyon fontos.Huh, tényleg drága a szülés T.bányán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!