8 hetes terhesek hogy vagytok?
Hát persze , hogy voltam . Nem azért kérdeztem , mert félek , hogy baj van , hanem kíváncsi vagyok , hogy más 8 hetes milyen tüneteket , stb. érez.
Hát persze,hogy mindenkinél más a terhesség,pont ezért érdekel.
Nem akarlak megijeszteni, csak az én példám! Semmi bajom nem volt a világon, nem hánytam, nem émelyegtem, egyedül a melleim voltak feszültek. A 8 hetes uh-n még minden ok volt, következett a 10 hetes uh. mikor kiderült, hogy egy hete kb. hogy leállt a picim szíve, így missed ab. lett és műteni kellett. Semmi tünet nem volt és nem is éreztem semmit! De remélem nálad nem ez az oka!
Boldog babavárást, és nem feltétlenül kell tünetnek lenni, mert babát vársz, inkább örülj neki, hogy semmi gond!
Én 8 hetes terhesen nem éreztem semmit, fura is volt, hogy nő bennem egy baba. Talán kicsit fáradtabb voltam, de más nem volt.
Most 5-6 hetes vagyok (még nem voltam orvosnál), megint csak annyi, hogy fáradtabb vagyok.
Kedves 15.52 , sajnálom ami veled történt.
De én nem bánom , hogy nincs tünetem.Minden rendben van a picimmel hála de ezen nem idegeskedem,csak néha furcsállom,hogy pl.azt mondják a terhes nők megérzik hogy terhesek,hát én az elején sem éreztem semmit.:)
8 hetesekre lennék kíváncsi,hogy ők hogy vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!