Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit híztatok terhesség alatt?

Mennyit híztatok terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Most elég sokat ettem az ünnepek alatt és érzem is hogy híztam kicsit. Meg is tudom fogni a hasamon a felesleget. Ez normális?

Azt hiszem már egyszer volt ilyen és akkor nőt a babám és a hasam mérete is azt hiszem. Vagy lehetséges az hogy máshogy fekszik a babám? 37 hetes vagyok. 2.baba.

Ti nem éreztetek ilyet?

2015. ápr. 7. 16:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy inkább máshogy fekszik a baba. Szinte lehetetlen, hogy pár nap alatt annyit hízz, hogy már a felesleg is látszódjon. :D Illetve én nem tudom elképzelni. 173 centimhez a kiindulási súlyom 70 kg volt, 87 kilóval mentem szülni, tehát híztam rendesen... De most már csak 67 vagyok a kis szopógépnek hála. :)
2015. ápr. 8. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!