Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes terhesen biziklizhetek?

28 hetes terhesen biziklizhetek?

Figyelt kérdés
2008. aug. 27. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Szia. Sokan fogják írni, hogy persze, mert van aki végig biciklizik és semmi baja. Ennek ellenére én nem tanácsolnám. Semmi olyan sportot nem szabadna űzni ami a le-illetve elesés kockázatával jár. Minden jót!
2008. aug. 27. 10:47
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
szia! egyetértek az előttem szólóval, tényleg könnyű elesni a biciklivel. Ráadásul én úgy tudom, hogy biciklizés közben jobban terhelődik a méhszáj, könnyebben kinyílik. Persze, biztos van aki biciklizik, és egyáltalán nem nyílt ki.
2008. aug. 27. 10:59
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Szia.ezt már én is kérdeztem,mert hiányzik egy kis mozgás az életemből.rendes biciglire már nem mernék felülni,lehet csak én, de roppant ügyetlen,esetlen lettem mióta terhes vagyok.a saját lábamba elbotlok.a szobabiciglizést időnként viszont megteszem.nem sokat,és nagyon lassan, kényelmesen.és tényleg nyomja a méhszájam, és a hasam is.én nem kockáztatok.vigyázz magadra.
2008. aug. 27. 11:08
 4/7 anonim ***** válasza:
31%
Ha nincs egyensúlyzavarod, és biztosnak érzed magad, nyugodtan. Én is bicajoztam végig, és a szomszédom is 36 hetes, de mindig biciklivel látom, és egyikünknek sincs semmi baja, én már 10 hete megszültem:-)
2008. aug. 27. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Én 27 hetes vagyok,és nem vagyok hajlandó lemondani a napi bringa-adagomról.Persze csak addig fogok bringázni,ameddig még kényelmes.Az eleséstől nem félek,mert ha félnék,akkor még gyalogolni sem mernék.Szerintem nyugodtam biciklizz ameddig csak akarsz,és nem kényelmetlen.Jó egészséget!
2008. aug. 27. 12:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak 18 hetes vagyok, de ha a lábamat magasabbra emelem, akkor egyből az alhasamnál érzem, hogy nem kéne. Szerintem 28 hetesen már nem nagyon kéne, mert a pulzusszámod felmehet tekerés közben, ez pedig akár koraszüléshez vezethet. Arról nem is beszélve, hogy mi van ha elesel?
2008. aug. 27. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is a 28 hétben vagyunk. Bicajoztam pár hete, a párom majd frászt kapott mikor meglátott (ő legszívesebben mindentől eltiltana, sokat küzdök vele, hogy nem vagyok beteg, és akkor is mozogni fogok. Soha nem bírtam egy helyben ülni.)Szóval szó mi szó tök jó volt, nem is fájt semmim és persze nem is tekertem csak a következő utcába, de nem volt kényelmes. Álandóan elérte a lábam a hasamat, pedig azt mondják a korához képest kicsi hasam van. Azt hiszem és felhagyok a bicajos próbálkozással. Keresek mást: lehet sétálni, ott a kismamatorna (vettem egy kazit, mert pár óra árán már lehet, utána meg már ingyen csinálhatod, otthon és amikor akarod).

Ha nem okoz neked semmi fájdalmat, panaszt vagy kellemetlenséget és biztonságosan érzed mgad a bicajon, akkor szerintem semmi akadály, de ha bármelyiket tapasztalod, szerintem is keress már mozgási lehetőséget.

2008. aug. 28. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!