Hüvelyi fájdalom?
Figyelt kérdés
33+2 hetes kismama vagyok,első babámat várom. Tudom sokan felteszik ugyanezt a kérdést,bár inkább csak a terhesség elején,hogy a szurkáló hüvelyi fájdalom mitől van. Az számomra is világos,hogy a terhesség elején a szalagok nyúlása,egyebek okoznak fájdalmat,viszont most így a 33. hét elején érdekelne,hogy a szúró hüvelyi fájdalom jelezheti-e esetleg azt,hogy nyílik a méhszáj. 2-3 napja vannak enyhe alhasi fájdalmaim,nem is nevezném igazán fájdalomnak,inkább csak ilyen mindjárt megjön érzésnek. Volt,hogy a derekam is fájt vele egy időben, a hüvelyszurkálást viszont ma éreztem csak. Korábban volt már ilyen szurkálás a hüvelyemben,de azóta eltelt több mint 2 hónap. Szívesen elolvasnám azoknak a válaszát akik érdemlegesen hozzá tudnak szólni a témához, vagy esetleg tapasztaltak ilyet. Előre is köszönöm.2015. ápr. 7. 12:59
1/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyesmi érzés, ha jól emlékszem szintén a 33. hét körül. Nekem a méhszáj nem nyílt, de a baba nagyon helyezkedett és azt mondta a doki attól is lehet ilyen feszítő érzés, hogy ékelődik be a babó feje.
2/4 anonim válasza:
Nekem is volt,ilyen,az én dokim is azt mondta,hogy heyezkedik a baba,és odasugárzik a fájdalom.37.héten meg volt olyan,hogy szószerint felordítottam,olyan éles fájdalmat éreztem,a hüvelyemben.
3/4 anonim válasza:
Mindkét terhességemmel éreztem hüvelyi fájdalmat, nyilallt, szúrt. Mindkét terhességemmel zárt voltam végig!
Ez nem a méhszáj nyílásával függ össze (ez sok esetben nem is érezhető!), hanem inkább azzal függ össze, hogy a baba mozog, nyomja az idegeket, és ez bizony kihat oda lentre is, nem is kicsit.
Hatalmas változás megy végbe odabent, és az idegek, izmok megsínylik ezt. Szóval, amit érzel, teljesen normális.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Gondoltam rá én is,hogy valószínű a pici mozgása miatt lehet,de mondom inkább rákérdezek,hátha valaki volt ugyanígy,mert anyának nem volt ilyen. Viszont mivel farfekvéses,gondoltam arra is,hogy esetleg megfordul. De ugyanott van a fejecskéje mint eddig, a fájások meg nem rendszeres időközönként jönnek. 45 perc alatt 2 volt és 15 perc telt el köztük aztán most ár vagy 1 órája semmi nem volt.
2015. ápr. 7. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!