Azok a kismamák akiknek volt köldök piercinge mikor vettétek ki ha kivettétek egyáltalán?
Nekem már vagy 10 éve van köldök piercingem,a 30. héten szólt a doki hogy-na most már tesék kivenni,de most a 33. héten is bennt van,majd vizsgálatra kiveszem.
Engem nem akadályoz semmiben és nem zavar.
Én a 8.héten kivettem, mert hasam ugyan még nem volt, de a köldököm kifordult. Jó hamar, nem is értem.
Egy barátnőmnek nem változott a köldöke, majdnem végig bent volt neki, talán az utolsó hónapban szedte ki.
Szia!
Én 37 hetes vagyok. Nekem bent van minden vizsgálat elött kiveszem. Nem azért szúrattam megint hogy beforrjon (4szer nem bírta a bőröm elsőnél kilökte a szilikont is.)
Én már a pozi teszt után kivettem, valószínűleg megéreztem, hogy így a helyes, mertha most bent lenne szanaszét szakadt volna. Gyorsan benőtt, de most eszméletlen ronda.
Lila, és olyan szinten feszül ott a bőr, hogy rettegek ránézni, és abban is biztos vagyok, hogy szét fog szakadni.
Életem legnagyobb hibájának tartom, hogy anno piercingem lett.
Olyan szép kis formás hasam van, amit most elcsúfít ez a nagy lila, csillogó, feszülő "folt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!