Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23hetes kismamák nektek is...

23hetes kismamák nektek is keveset mozog a babátok?

Figyelt kérdés
Eddig egyfolytában rugdosót most viszont egy nap jó ha egyszer érzem. Nem értem mi lehet! Ti hogy vagytok ezzel? 22+5hetes km.
2010. febr. 18. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi, de ezt nem itt kell kérdezni, hanem orvosnak megmutatni!

A kevesebb mozgásnak előfordul, hogy komoly oka van!

S lehet, hogy egy tragédiát előzől meg, ha bemész!!!

2010. febr. 18. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem kellett volna azért irni!Van nekem is hogy egyik nap aktiv nagyon a másik nap alig moccan,befolyásolja az időjárás is,vagy úgy van épp fordulva hogy nem érzed!Pici még,nem tud erőseket rúgni.Szerintem ha érzed azért egyszer egyszer akkor minden rendben vele,ha egyáltalán nincs semmi,akkor érdemes megnézetni.Én azt tapasztaltam egy egy lusta nap után ,másnap már szépen mocorog.Ne aggódj!27hetes km
2010. febr. 18. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Én nem ilyesztegetésnek írtam!

Nekem 36 hetesen nem mozgott kb. 3 órát a babám, s mire beértünk már nem élt!

Nem szabad könnyedén venni!

2010. febr. 18. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:

S sajnos nagyon sok kismamával találkoztam, akivel ez előfordult, volt akinél pl.25 hetesen.

Amíg valaki nincs ilyen helyzetben, el se tudja képzelni mennyi mindenre kell figyelni!

2010. febr. 18. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia, nekem sem volt tegnap túl aktív a babóm, meg ma sem eddig :) .. de nem aggódom, mert melegfront van és ilyenkor lustábbak a pocaklakók... meg a védőnő is mondta, hogy ebben a korban még nem igazán rendszeres a baba mozgása, tehát nem baj ha nem érzed annyit mint máskor... nekem már többször volt ilyen hogy pár napig alig éreztem... csak egyet-egyet rugott... aztán megint felélénkült és legalább karatézott odabent!

23h km :)

2010. febr. 19. 11:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem azért írtam csak kíváncsi voltam, hogy más ekkora baba mennyit mozog, de mindegy. Ha annyiszor bemennék az orvoshoz ahányszor nem mozog 3 órát, ott élnék.

Ma már nagyon sokat mozog. Lusta a fiam :)

2010. febr. 19. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!