23hetes kismamák nektek is keveset mozog a babátok?
Szia!
Bocsi, de ezt nem itt kell kérdezni, hanem orvosnak megmutatni!
A kevesebb mozgásnak előfordul, hogy komoly oka van!
S lehet, hogy egy tragédiát előzől meg, ha bemész!!!
Én nem ilyesztegetésnek írtam!
Nekem 36 hetesen nem mozgott kb. 3 órát a babám, s mire beértünk már nem élt!
Nem szabad könnyedén venni!
S sajnos nagyon sok kismamával találkoztam, akivel ez előfordult, volt akinél pl.25 hetesen.
Amíg valaki nincs ilyen helyzetben, el se tudja képzelni mennyi mindenre kell figyelni!
Szia, nekem sem volt tegnap túl aktív a babóm, meg ma sem eddig :) .. de nem aggódom, mert melegfront van és ilyenkor lustábbak a pocaklakók... meg a védőnő is mondta, hogy ebben a korban még nem igazán rendszeres a baba mozgása, tehát nem baj ha nem érzed annyit mint máskor... nekem már többször volt ilyen hogy pár napig alig éreztem... csak egyet-egyet rugott... aztán megint felélénkült és legalább karatézott odabent!
23h km :)
Nem azért írtam csak kíváncsi voltam, hogy más ekkora baba mennyit mozog, de mindegy. Ha annyiszor bemennék az orvoshoz ahányszor nem mozog 3 órát, ott élnék.
Ma már nagyon sokat mozog. Lusta a fiam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!