Más is járt úgy, hogy terhessége alatt egyik betegségből esett a másikba?
Figyelt kérdés
Már nemtudom mit csináljak, hogy ne kapjak el mindent. A fiam oviból is sorra hazahordja, a férjem a munkahelyéről, én meg el is kapom mindet. Már el vagyok keseredve hogy nem e ártok a babának. Már voltam influenzás, hányásos hasmenéses vírus, most csak simán náthás vagyok. Kaptam már a terhesség alatt antibiotikumot, panadolt, nospa, algopyrin. Jah és persze kupokat is. .21 hetes vagyok még csak, de nemtudom hogy tudnek jobban odafigyelni :/2015. ápr. 4. 14:18
1/6 anonim válasza:
Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, multivitamin, C-vitamin. Mozogj is kicsit, de fontos, hogy egészségesen élj!
Lehet kapni immunerősítőt is!
Ha meg beteg valaki a családban, pl.: a kisfiad, akkor az apuka menjen ápolgatni, ne te!
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi. Igyekszem sok vitamint enni. Sajnos attol hogy meg o apolja egy legterbe vagyunk :( hiaba a szelloztetes, ha apa elmegy dolgozni, onnantol velem van a beteg gyerek, es hiaba figyelek oda, ohatalanul elkapom :( Nekem csak kellemetlsn, de a pocaklakot feltem inkabb. A fiamnal ilyen nem volt, szinte alig betegeskedtem. Lehet az is baj, hogy mar elotte raparozok, hogy tuti ezt is elfogom kapni, es persze elkapom...
2015. ápr. 4. 15:31
3/6 Rittanddel válasza:
Hát én is hasonló cipőben járok, most vagyok 23 hetes, január óta beteges, 2 hét influenza, február 2 hét influenza, utána arcüreggyulladás, vesegörcs- vesetágulat, antibiotikum, erre gombásodás, kúp, kenőcs, erre most a fogam... Egyszerűen ilyenkor nincs immunrendszer szerintem, mert belázasodni egyszer se lázasodtam be hiába éreztem annak magam.
4/6 anonim válasza:
Nekem is most jön össze minden, úgy látszik tényleg ilyenkor gyengébb lehet az immunrendszer. Pokoli 2 hét influenza volt nálam is, meg augmentin-kúra foggyulladásra. Pedig szedek mindent, c-vitamin, kálcium...
24 hkm
5/6 anonim válasza:
Hha valaki betegen jön haza hordhatsz elfobható szajmaszkot megelőzésként.
6/6 anonim válasza:
Szia!Egy kis immunerősítés az egész családra ráférne, hogy ne hozzák haza Neked a betegségeket, meg te is jobban viseld. Lehetőleg kerüld a gyógyszereket, gyógynövényeket és természetes anyagokat fogyassz, antibiotikumként is pl propoliszt, fokhagymát.Az antibiotikumok ( kivéve a természeteseket) kiölik a hasznos bélflórát és ezzel csökkentik az immunrendszert így utána könnyebben elkapható a következő betegség, ha probiotikumokkal nincs visszaállítva a hasznos bélflóra. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!