Van itt olyan, akinek kellett a terhessége alatt antibiotikumot szednie?
Szia! Mi Egyiptomban nyaraltunk, amikor megtudtam, h terhes vagyok, ugyanis verezni kezdtem. Mire dokihoz ertunk, az kozolte, h nem lat semmit az UH-n, ugyh elveteltem, plussz a doki szerint meg fertozest is kaptam, ugyh 4 oran keresztul infuzionaltak antibiotikummal, meg meg utana is kellett szednem 5 napig a fertozes miatt. Ja, es a "jofej" egyiptomi doki meg abortusz tablettat is bevetetett velem, h kitisztuljon a mehem, m szerinte a fertozes a veteles miatt volt...Amikor hazaertunk a nyaralasbol, akkor csak azert mentem el dokihoz, h megnezze, kitiszult-e a mehem. Az UH vizsgalaton kozolte az orvos, h meg terhes vagyok ikrekkel...No comment az egyptomi orvosi ellatassal kapcsolatban.
Szoval a lenyeg, h ennyi antibiotikumos kezeles utan tobb orvost megkerdeztem, es mind azt mondta, h csak bizonyos antibiotikumok artHATnak a magzatnak, tehat azok sem minden esetben.
Az ikreim 8 honaposak es makk egeszsegesek, 1 kisfiu, 1 kislany es imadjuk oket!! :)
3-as sajnálom, hogy így derült ki, bár megmondom őszintén nem tudom mit akartál ezzel mondani. Azt sejtettem, hogy nem árthat a babának, akkor valószínűleg nem írják fel, a gondom az, hogy hasmenés lett a mellékhatása ami még mindig nem múlik :(
Kedves utolsó szedtem mellé Normaflore-t, de sajnos nem használt. És igen sajnos észrevettem, hogy nálam is okozott valami bacit, pedig pont az ellen kellett szednem az antibiotikumot :(
Első! Köszönöm a kefires ötletet, nem is értem, hogy nem jutott eszembe, bevált, mára sokkal jobb lett!
3-as, ne haragudj, akkor nem értettem, bocsánat, kicsit szétszórt vagyok most emiatt. De neked is köszönöm a segítséget, mára sokkal jobban lettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!