Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik olyan életbiztosítás...

Létezik olyan életbiztosítás ami terhesség vagy szülés miatt fizet?

Figyelt kérdés

Ha igen mennyit kell havonta fizetni érte?

És utána mennyit fizet?

2015. ápr. 4. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Allianz első csàszàr utàn fizet de ha terhesen kötöd meg a biztosítàst akkor nem ,30 ezer körül fizet plussz a korhàzi napok
2015. ápr. 4. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kifejezetten életbiztosítás, bár bizonyos biztosítóknál lehet abba van belekalkulálva, nekem szimpla betegségbiztosításom van, ami szinte bármilyen műtétre, kórházi napokra fizet, illetve műtéttől függően gyógyulási támogatást is ad. És ez nekem fizetne szülésre is, császármetszésre pedig mivel, hogy az műtét, arra még többet. Hogy mennyit kell fizetni és mennyit fizet, az attól függ, hogy te magad melyik biztosítási kategóriát választod. Nyilván ha egy alap csomagot, akkor kevesebbet is kell fizetned, de térítéskor is kevesebbet fizet.

És ez úgy van, hogy van egy türelmi idő, aminek el kell telnie szerződéskötéstől, hogy térítsen.

Ami nekem van, ott 1 évnek kellett eltelni, hogy szülésre fizessen. Vagyis, hogy ne legyen az, hogy tudtam már, hogy terhes vagyok és azért kössek biztosítást. Egyébként amikor anno ezt megkötöttem, akkor szülésre nem tudtam kihasználni, mivel pont abban a hónapban, kb. pontosan azokban a napokban estem teherbe, mikor megkötöttem a szerződést.:) Viszont szülés után volt egy epeműtétem és ott fizetett mind a műtétre, mind a kórházban töltött napokra, mind pedig a gyógyulási idő alatt.

2015. ápr. 4. 14:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi segítségeket.

Még nem vagyok kismama csak tervezzük.

1 éven belül biztos, hogy nem fog megszületni.

Pont ezért érdeklődök ha esetleg lenne ilyen akkor megkötném most. És lenne időnk, hogy lejárjon a türelmi idő.

2015. ápr. 4. 14:41
 4/6 kloetta ***** válasza:

Uniqa MedHelp

366. Naptól fizet szülésre is elég szép összeget. Nekem már 3 éve megvan, nem tudom még köthető e, keress rá.

2015. ápr. 4. 16:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Allianznak van/volt a vénusz nevű, ami fizetett magár a a szülésre+kórházi napi díjat+műtéti térítést.

Olyan havi 8000 körül fizettünk, és több, mint 300-at kaptam.

De csak 1 császárra fizet, többször nem, utána már csak a születésre és a kórházi napi díjra fizet, ha nem szünteted meg.

2015. ápr. 4. 16:34
 6/6 jucus27 ***** válasza:
Már a generalinál is tudsz ilyet kötni,egyébként az uniqa med-helpje sem rosz,de ahhoz hogy jól fizessen 8000 ft/hó biztosítás kell. Nálluk egyebként a korházi napi térítés is csak akkor jár ha legalább 4 napot vagy bent!!! A szülési támogatás pedig 100.000ft! A generalinál pedig már az 1 bent töltött naptól biztosítva vagy. Csak ajánlani tudom hogy nézz utána mielőtt megkötöd!
2015. máj. 8. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!