Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angliai varandosok, titeet...

Angliai varandosok, titeet nem zavar, hogy itt csak a 12- heten van ultrahang? Addig meg sem nezik a picit.

Figyelt kérdés
Mi van ha valami ba van vagy mehen kivuli terhesseg?
2015. ápr. 3. 16:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem nem tudunk haza menni es ott probalkozni, mert dolgozunk es egeszen addig akarunk dolgozni itt kint es sporolni, amig nem jon a baba. mert lehet akar hosszu ido is, de ha osszejott es ugy nez ki meg is marad (tuleljuk a 12 jet utanig), akkor hazamegyunk. Ha otthon probalkoznank ott honapokig nem dolgoznek, mert hogyan aztan ha terhes leszek egy honap mulva akkor meg be sut a nap. Munka nelkul lenni meg igazi hulyeseg lenne. Bizom abban hogy nem lesz semmi bajunk. Remeljuk.
2015. ápr. 3. 20:06
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
Szia. Én szerencsés voltam, mert pont februárban mentünk haza szabadságra, és a 8 hetes uh-mat otthon magánrendelőben csináltattam meg. Engem is nagyon zavart, hogy itt az első 12 hétig abszolút nem foglalkoznak velem. Aztán volt egy uh-m a 13. héten már idekinn és a következőm a 20. héten lesz esedékes. Most 17 hetes vagyok. Nem tudom mi igaz belőle, de én az hallottam, hogy igen sok a vetélés idekinn és pont ezért nem foglalkoznak velünk az elején. Ha nem tudsz hazamenni vizsgálatra, próbálj türelmes maradni. Ne idegeskedj, ne rágódj a dolgokon, azzal nem segítesz sem magadon, sem a picikéden.
2015. ápr. 3. 23:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Azért sok a vetélés-a hosszú válaszos vagyok, aki kétszer elvetélt-, mert nem adnak gyógyszert barnázásra. Azt vallják, nem bizonyított, hogy segít. Én 2. vetélésnél raktam össze igazán, hogy bekavaratak a szervezetembe és progi hiányos lettem. A 4. terhességem alatt is barnáztam egy nagyon picit, de akkor én már kentem magam progi krémmel. Sokan mondták, hogy állatság magam kezelni és orvosnak kéne kezelnie, de mikor visszakérdeztem, hogy mit csinálnál, ha nem lenne lehetőséged hazamenni magyarba, hogy gyógyszert kérj és itt letojnák a fejed és barnáznál....hiszem, hogy a progi kenőcs segített. Online rendeltem, mert máshonnan itt nem jutsz hozzá. .

Ha csak lehet, ha terhesek lesztek itt, szánjátok rá a pénzt az uh-ra. Egyébként meg: mikor az ikrekkel voltam terhes és 8.5 hetesen mentem magánra és ott kiderült, hogy nincs szívhang, mondták, hogy nem kell kifizetni az uh-ot. Nagyon rendesek voltak, hagytak egy kis időt nekünk, kiment a csaj pár percre. A 3 éves lányom is velünk volt...szegénykém, először ő nem értette, csak annyit látott, hogy két baba van. Aztán kérdezte, hogy mért sírsz anyuka, én mondtam neki, hogy mert a babák nem jönnek, ő meg nézett rám kétségbeesetten, hogy miért. Én meg mondtam neki, hogy nem tudott anyuka szivet adni nekik. Ő erre kinyújtotta a kis kezét, hogy tessék anyuka, itt van a szivecske...neki köszönhetem, hogy fel tudtam dolgozni....és elhihetitek, mennyire imádja a hugit. Csak remélni tudtam, hogy így fogja szeretni...a legjobb tesó a világon:D-bocs, hogy leírtam:D

Neked nagyon sok sikert kívánok kérdező. Az érzést, amit kétszer is át kellett élnem, senkinek nem szabadna átélnie...de ilyen a világ.

2015. ápr. 4. 12:07
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnálom utolsó, ami történt veled. :( :(:(
2015. ápr. 4. 13:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Lehet terhesen is dolgozni,úgy,hogy ha előtte szerzel munkát. Nekem is úgy volt,én is dolgoztam volna,még most is (holnap kezdem a 33. hetet) egészen a 34. hétig,de megszűnt a munkahelyemen az a munkakör amiben dolgoztam és utána meg terhesen már nem vettek fel,plusz veszélyeztetett lettem és nem is dolgozhatok,de ha munkaviszonyban állsz a teherbeeséskor,nem rúghatnak ki ha elmondod a főnöknek. Pontosabban beszólhat,hogy kirúg,de akkor fel kell jelenteni és ő szívja meg.
2015. ápr. 4. 14:11
 16/19 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. Mindenkeppen maradni akarunk angliaban ameddig lehet. Aztan remeljuk a legjobbakat. Remelem panaszmentes lesz a babavaras. Ennel tobbet nem tudok tenni. Meg megprobalom majd azt a magan ultrahangot, amit az egyik elozo mondott, mert amit en google-oztem ki az brutal draga volt.

Koszi mindenkinek!

2015. ápr. 4. 15:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Nincs mit! Drukkolok,hogy sikerüljön és ne legyen gond! :)
2015. ápr. 4. 17:00
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. ápr. 5. 10:56
 19/19 anonim ***** válasza:

2szer szultem angliaban, most varom a 3. Babat.

Elsonel volt 3 uh-m plusz egy magan uh-m az otthoni orvosomnal.

2. Babat elvesztettem nem volt kaparas (otthon 6-12 honapot mondanak veteles utan, hogy erdemes varni es nem veletlenul szerintem)

3. Baba pont 1 evvel kesobb fogant mint a 2.

Elmentem gp-hez, hogy verzek es meg aznapra kaptam uh-t.

5 es 7 hetesen is voltam korai ultrahangon es minden rendben volt. 4 hetente jartam kontrolra a terhesseg vegeig

4.babanal megint barnaztam enyhen. Mentem a vedonohoz es 3 nappal kesobbre mar volt is idopontom korai uh-ra. Megint 4 hetente uh-znak.

A felmillas magan uh vicc. Nemreg voltam genetikai uh-n 4-d vel es tudni akartuk a baba nemet is 135 font volt talan dvd-vel kepekel midennel egyutt maganklinikan.

2015. ápr. 23. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!