32. hetet betöltöttem. Még mindig faros a babám. Van esély még, hogy befordul?
En 05. 23. :)
Hat latom nagyon változó, hogy befordultak e a babák. Jaj de jo lenne tudni 😊😔
Szia, szinten 32 hetes, majus 24-re vagyok kiirva. Par napja fordult farfekvesbe, most mondd meg! Ereztem, hogy lent motoszkalnak a kis labai, rugdossa a holyagom. Nem tul kenyelmes. Orvos meg nem aggodik miatta. Nekem a fejkorfogata alapjan sokkal idosebb, minden mas normal ertekeken belul van.
Hat, kivancsi leszek!
Faros szulest en se vallalnek, plane, hogy nagyobb a feje az atlagnal. Akkor mar inkabb csaszar. De bizom benne, hogy megfordul. Praktikakat nem probaltatok?
En ezeket talaltam:
- a 31. hettol az elemlampas modszer, mivel ekkor mar a magzat kepes megkulonboztetni a vilagosat a sotettol. Tehat egy jo erosen vilagito elemlampat erdemes min. 10 percig naponta a has also reszehez rakni, s a baba elkezd a feny fele mozogni.
- a masik modszer, a fenekedet 50 cm magasabbra tenni, mint a fejed, a foldre lefekszel es felpocolod a feneked jo sok parnaval.
mutatvány: egy pokrócot hosszában4 rétre hajtasz. Felgörgeted, így egy kb. 25 cm átméroju;, 40 cm hosszú hengert kapsz. Reggel és este kb. 10 percig fekszel hanyatt úgy, hogy a derekad alatt legyen a henger. így a pocakod egészen kimagasodik. Nem mindenkinek sikerül így megfordítani a babát, de a legtöbbször igen-allitolag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!