24 hetesen, ha fejvégű a pici fekvése, viszont én csak a hasam alján érzem a magzatmozgásokat, akkor ez azt jelenti, hogy csak a kezeit használja?
Figyelt kérdés
A méhem teteje a mellem,meg a köldököm között van félúton.2015. ápr. 1. 17:31
1/3 anonim válasza:
Nekem azt mondta 25 hetesen a doki, hogy a méhem a köldököm magasságában van (az állította, hogy ez a normális). Ha fejvégű a babád akkor magzat pózban a lábacskáit felhúzza a hasához, vagyis esetedben lefelé rúg (nem egyenesen kinyújtózkodva fekszik bent, hogy felfelé rúgjon a bordáid irányába).
2/3 anonim válasza:
A hasad oldalán nem érzel mozgást? Nekem is fejvégű, 25 hetes vagyok, érzem, mikor a kezével matat alul, viszont nekem a hasamnak egészen bal oldalán, kicsivel a köldököm fölötti magasságban szokott rugdosni. Tudom, hogy azt lábbal csinálja, mert egyértelműen erősebb, mint az ütés. Fejjel lefelé van, de a lábait szerintem úgy húzza fel, ilyen C alakot formál, ha így érted :)
3/3 Rittanddel válasza:
Nekem faros fekvésű és lent érzem a lábait a köldököm alatt pár cm-vel, előtte meg jobb oldalon éreztem alul. 23 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!