A 32. héten mennyire normális a 2,5kg súly?
Figyelt kérdés
BPD:84mm
OFD:102mm
HC:290mm
AC:321mm
FL:61mm
2015. ápr. 1. 17:07
11/17 A kérdező kommentje:
ha a súlybecslést nem nézzük,az adatok is nagyobbak amiket mértek?
2015. ápr. 1. 19:49
12/17 anonim válasza:
Nekem 29 hetesen 1400grammra mérték.
Az pont 29 hetes magzati mérés volt.
13/17 anonim válasza:
Nekem szinte ugyan ezek az értékek,annyi tér ,hogy az AC kb. 80 mm-rel és a HC meg 3-4 mm-rel a BPD pedig 4 mm-rel kisebb mint neked. Nekem a 30. héten a 4D uh-on becsülték 1553 grammra. Mivel a méreteiből indulnak ki,az alapján tippelik a súlyt,így ezek csak durva becslések. Ne aggódj,az az érték amire azt mondják,hogy tökéletes, 3500 gr és 54 cm... lehet,hogy neked is ennyi lesz,de ki tudja. Hallottam olyanról már itt,hogy 4 kg-ra tippelték a súlyát a kicsinek a 32. héten,és jól rá ijesztettek a kismamára,hogy mekkora baba lesz,aztán a végén meg 2900 grammal született a babája. Ezeknek az eredményeknek kb. 40-50%-ban lehet hinni.
14/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok,egyébként ha most elmennél másik dokihoz,megint mást mérnének. Mert kézzel jelölik ki a mérések határait és nem tudják hajszál pontosan bejelölni. Nekem is volt,hogy egyszer megmérték a hasát 117 mm-re,aztán 3 nap múlva meg 108-ra. Néztem,hogy mi van,meg is ijedtem,hogy fogyott,aztán mondta a doki,hogy ez amiatt van amit leírtam.
15/17 A kérdező kommentje:
köszi!
2különböző doki mérte.De már nem izgat,csak egészséges legyen,és könnyű,problémamentes szülésem legyen :)
2015. ápr. 1. 23:11
16/17 anonim válasza:
Nekem pontos volt, 30. Heten 2100g, azt mondtak, innen duplazodik. 39. Heten 4200 grammal szuletett. Kivancsi lezek, most a fiamra mennyit mondanak!
17/17 anonim válasza:
13-14-es vagyok. Nem megijeszteni akarlak,de pl. még évekkel ezelőtt általánosban volt osztálytársam anyukája benne volt az újságban is,mert spontán megszülte a 6 kg és 60 valahány centis fiát. Szóval meg lehet szülni egy 6-7 kg-os csúnyán mondva lóbabát is,szinte gond nélkül. De ne parázz rá,biztos,hogy nem lesz olyan nagy baba. Nekem is ráírták a leletre,hogy a méretei megfelelnek a terhesség 32. hetének,szóval tökéletes méretei vannak a tiednek is. A súlyát meg vagy elmérték vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!