Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2hónapja már, hogy nem jött...

Gyöngyi Virág kérdése:

2hónapja már, hogy nem jött meg a Menstruációm de eddig tüneteit nem láttam, viszont most vettem egy tesztet és a teszt Pozitív lett, de a második csík elég halványan, mi lehet?

Figyelt kérdés
Okozhatja ezt valami gyulladás vagy cizta? Félek más is lehet mert elég sokszor fel vagyok fázva, Szerintetek?
2015. ápr. 1. 10:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%

Erről talán előbb kellett volna gondolkodni. Két alkalmad is lett volna:

1. Amikor védekezés nélkül szexeltél.

2. Amikor kimaradt a menstruációd.

Amint a mellékelt ábra mutatja, mindkettőt elmulasztottad.

2015. ápr. 1. 14:20
 12/23 anonim ***** válasza:
46%
Úristen, hogy tudsz ilyen felelőtlen liba lenni, most momolyan? Nem elég, hogy védekezés nékül szexelsz, utána még fel se tűnik, hogy terhes vagy. Én ab ellenes vagyok mindeképp, de baromira nem mindegy, hogy 4-5 hetesen mész abortuszra vagy 12 hetesen. Basszus mindene kifejlődőtt már a babádnak!! Nagyon remélem, hogy elmúltál 12 hetes és nem engedik majd, hogy elvetesd. Inkább add örökbe.
2015. ápr. 1. 14:25
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy en ertelmezem felre de ha ket honapja nem menstrualt a kerdezo akkor ez nem azt jelenti hogy a 2 honappal ezelotti meg megvolt es ez a masodik kimaradt menstruacioja? Ezesetben 8-9 hetes lehet es nagyon gyorsan meg tud intezkedni.
2015. ápr. 1. 17:19
 14/23 anonim ***** válasza:
36%
Felelőtlenség igen, de ettől nem kéne úgy beszélni vele, mintha nem ember lenne ő is. Azért a tiszteletet adjuk már meg neki, kérem...
2015. ápr. 1. 20:44
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen annak aki megpróbált segíteni és nem olyan szavakat használni mintha tényleg valami földönkívüli lennék, Amint elmentem orvoshoz és kivizsgált le írom mit történt velem! Nagyon remélem ,hogy nem lesz baj és sikerül minden és újra a régi énem lehetek!
2015. ápr. 2. 00:02
 16/23 anonim ***** válasza:
14-es vagyok, majd írj, ha tudod, mi a helyzet, kíváncsian várom :) minden jót :)
2015. ápr. 2. 10:43
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ird majd meg mi a helyzet.

Egyebkent mikor volt az utolso menstruaciod? Ugy mi is jobban tudnank szamolgatni ha tudnank a pontos datumot.

2015. ápr. 5. 16:20
 18/23 anonim ***** válasza:
mi volt a dokinál?
2015. ápr. 16. 18:16
 19/23 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kérdező?
2015. ápr. 28. 21:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta?
2015. ápr. 30. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!