9 hetes terhesen szabad repülőn utazni? Nem árthat a babának?
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 11:37
1/3 anonim válasza:
Szabad. Én ennyi idősen még nem tudtam, hogy babát várok (fog. gátló+ meg is jött). 2,5 órát repültünk. Ha minden rendben van, nem véreztél, a baba jól tapadt meg, nem lehet semmi baj. Ha valami nem stimmel és mondta az orvosod, ne kockáztass!
2/3 anonim válasza:
Szia:)
Szerintem szabad, még nem hallottam róla, hogy nem lehetne. Azt viszont tudom, hogy huszon pár hetes kor után a légitársaságok már nem szállítanak kismamákat az esetlegesen fellépő koraszülések miatt.
Én 8 hetesen és 17 hét hetesen Hollandiából kocsival jöttem haza és nem volt semmi gond.
36+3 hetes kismama
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 18. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!