Hajdauert lehet 36 hetes terhesen? NEm árthat a babának, ugye?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 20:54
1/11 anonim válasza:
De. Minden vegyszer árthat. Nem is értem hirtelenjében erre miért van szükség. De mindegy, biztos létkérdés számodra...
3/11 anonim válasza:
A vegyszer nem fog a babádhoz kerülni. Ha minden vegyszer ártana,akkor terhesség alatt ne használj kozmetikai szereket,ne takaríts vegyszerekkel,ne mosd a ruháidat stb.
Inkább a meleg miatt várnék a helyedben a dauerrel.
4/11 anonim válasza:
Miért baj, ha szép szeretne lenni szülés közben, és után?? Az a normális, ha lerobbanva megyünk szülni??? Már bocsi, de feltett egy egyszerű kérdést a kérdező, és úgy gondolom, h senki nem kíváncsi az ilyen jellegű válaszokra...aki ezt írta, valószínűleg jobban szeretne igénytelen külsővel a szülőágyra feküdni...Na mindegy, ha szebbnek és magabiztosabbnak éreznéd magad tőle, nyugodtan daueroltass szerintem...ez esetleg az 1. trimeszterben nem ajánlatos, de ilyenkor már biztosan nem ártasz vele a babusnak...Üdv!
5/11 anonim válasza:
Pont beszéltük a fodrásszal, hogy még annyira sem érintkezik a fejbőrrel, mint a festék. És ugye attól sem lesz baja.
A mosogatószer is vegyszer, azt sem használjunk???
6/11 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Szerintem nem a szülőágyon akar "divatozni", csak egyszerűbb most, amíg egyben van még.
7/11 anonim válasza:
Nyugodtan! Szülés után úgy sem lesz rá időd! :)
8/11 anonim válasza:
Hát nem hiszem, hogy az erős illatja a víznek kellemes lehet, de ha neked ez kell, hát... én biztos nem csináltatnám meg
9/11 anonim válasza:
Sem a hajfestés, sem a dauer nem árt a babának.
Az pedig, hogy miért szeretnél dauerolni, magánügyed, nem vagyok ítélőtábla :)
10/11 anonim válasza:
Én fodrász vagyok és nem ajánlott zárt helységben.Nem ami beszívódik ammónia az a baj,hanem amit beszívsz.Én mindig úgy szoktam a kismamáknak,hogy kitárok ajtót ablakot.Utolsó időben amúgy sem érzed szépnek magad legalább a hajad legyen jó.Az hülyeség,hogy nem szívódik fel semmi,mert a hajfestésnél jobban érintkezik a vegyszer a fejbőrrel.A dauer is ugyanúgy odaér.Én 14 hetes terhes vagyok és amikor kiderült,hogy terhes vagyok az orvos megtiltotta,hogy daueroljak vagy fessek hajat.Az is igaz,hogy én nagyobb mennyiséget szívnék be.Sok sikert a szüléshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!