Aki érzi már minden nap mozogni a babát az normális hogy pár napja gyengében érzem és kevesebbet? 22 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 11:34
1/4 anonim válasza:
Normális ne aggódj,bár könnyü ezt mondani én is aggódom ha kevesebbet mozog a baba:-)Vannak aktivab napjaik,és lustábbak,befolyásolja őket pl az időjárás is.Az a lényeg hogy ha már picit érzed nincs baj:-)))27 hetes km
2/4 anonim válasza:
Én is igy vagyok. 21 hetet kezdtem. Nekem is van, hogy nagyon aktiv aztán meg épphogy este bejelentkezik. Már jó lenne ha sokat rugdalódna,mert én is ilyenkor sokat aggódom, pedig szerintem ez ilyenkor még normális.
3/4 anonim válasza:
Én is ugyanigy vagyok.Két napja kevesebbet mozog a babám,biztos az időjárás.Az a lényeg,hogy érezd azért.22 hetes km:-))
4/4 anonim válasza:
én meg pont ma vagy 23 hetes!megnyugtatlak én se vagyok megelégedve a mozgással mert nem viszi túlzásba!de pont ilyen félelmem vo az elmult hét hétbe és semmi bajom ne történt:Dhálaistennek
boldog babavárást kevesebb aggódást tudom hogy nehéz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!