Tapasztalatok a 4D Genesis kft-vel kapcsolatban? Budapest
Nagyon jók!!! Csak ajánlani tudom! Először 12 hetesen voltunk ott, akkor már megmondta a hölgy hogy kislány. Majd 27 hetesen is voltunk. Akkor a lányom keze-lába, a méhlepény és a köldökzsinór pont az arca előtt volt, de addig forgolódtam, ügyeskedtünk, hogy végül gyönyörű képek lettek a kis arcáról (és még egy ásítást is elkaptunk). Szóval nem küldenek haza. Minden alkalommal kb 45 perc-1 órát voltunk bent.
Nagyon jó választás ha oda mentek!!!
Jó mozizást!
4,5 hónapos kislány anyukája
tokeletesen meg voltunk elegedve, a legjobb hire van pesten! hatalmas elmeny volt szamunkra. mi 27+3 hetesen voltunk. osszesen 13000 ft korul volt dvd(45 perc)+cd egy rakas keppel+2 kinyomtatott sztarfoto a kis pofijarol! nagyon kedves volt a holgy, csak ajanlani tudom!
36+3 km
Szia én is csak ajánlani tudom 29 hetesen voltunk ott és ugyan ugy néz ki a kislányom az életben mint a képen..:-)
gyönyörű képeket és felvtelt csinálnak kedvesek és törödnek veled és addig kellett nekem is forognom meg csokit etettek meg itattak meg sétálni elküldtek és kb másfél óráig kinlodtak velem mert minden képpen csinálnak jó felvételt megéri az árát!Nagy élmény ha legközelebb babás leszek ismét oda megyek..:-))
Üdv és boldog babavárást 2 hetes és 2 napos kiscsaj anyukája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!