Van itt esetleg 16-19éves kismama?
20 évesen szültem stabil párkapcsolatban, anyagi háttérre. Mára 26 vagyok és ismét terhes. Első terhességi nélkül is gyedet kaptam igaz hogy, koromnál fogva épphogy megvolt az akkor 180 nap, de nem sokkal volt több mint a gyes. Fiam ovis korába ismét elhelyezkedtem aktív dolgozója vagyok még mindig a társadalomnak. Nem tartottam magam éretlennek sem felelőtlennek. Sajnos az én környezetemben pont az idősebb korosztálynál vannak a gondok. Előbb huh karrier meg minden aztán 30 felett szarabbul viselik a terhességet plusz abszolút nincs türelmüket. Persze mindenkinek van jó és rossz példája hogy, ki mikor szüljön.
KÉRDEZŐNEK bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam de annyira felhábirítóuhohy lenézik a fiatal anyukákat. Szinte mutogatnak hogy mire szülnek, hova......
Én is 21 voltam mikor az elsőt szültem biztos háttérre.
Szerintem nem a fiatal anyukákat nézik le,hanem azt ha valaki 16 évesen terhes.Na ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!