Valaki volt hasonló helyzetben? Nagyon ideges vagyok emiatt.
Figyelt kérdés
A cukor terheléses vérvételem eredménye: vércsoport a rh pozitív. Antigének c+ e- c- e+ k- vörösvérsejt ellenes antitestek anti -e az volt az immunhematológiai státusz. A jelenlegi eredményem A pozitiv ellenanyagszűrés eredménye pozitív. Antitestek anti -e. Javaslat a beteg csak Eantigénre negatív választott vörösvérsejt koncentrátummal transzfundálható. Kontroll h 6hét.2015. márc. 31. 10:27
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, de hívd fel a védőnődet ő el fogja magyarázni!!
2/6 anonim válasza:
Első vagyok, nekem nem volt választott orvosom így ha valamit nem tudtam akkor őt hívtam, vele beszéltem meg. Mindig szívesen segített, és hidd el ért hozzá!
3/6 A kérdező kommentje:
Holnap megyek vnőhöz. Az orvosom azt mondja ne idegeskedjek, minden rendben. A tesóm, és háziorvosom aszisztense szerint gyogyszert kéne kapnom.
2015. márc. 31. 10:51
4/6 anonim válasza:
Nem egyező a vércsoportod a kicsiével,így felismerte a szervezeted,mint idegen testet. A szülés után okozhat a kicsinél vérszegénységet meg ezért szoktak besárgulni is,ilyenkor kék fény alá teszik őket egy kis időre. Te pedig injekciót fogsz kapni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt értettem hogy ő - os én meg + vagyok. De a picinek más baja nem lehet úgye? Annyira féltem.
2015. ápr. 1. 09:49
6/6 anonim válasza:
Nem,ezen kívül nem lehet baja,legalábbis nem hallottam róla. Vérszegénységet okozhat meg sárgaságot. Egyébként keresőbe beírod,hogy ellenanyagszűrés és ott vannak olyan oldalak amik leírják,hogy mi okozza ezt és hogy pontosan mi történik emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!