Pont 18 hetesen megyünk 4D-re. Ilyenkor vajon már olyan lesz az arca, mint majd születéskor, vagy még nem? Azt tudom, hogy még vékonyka lesz, de a vonásai már véglegesek ilyenkor? Annyira várom már, hogy lássam!
Szia!Mi 17 hetesen voltunk először,nagyon jó volt!
Az arca még szerintem csak hasonló mint amilyen lesz,de szépek voltak a kis vonásai.Nálunk pl akkor látszott már hogy kis gomb orra lesz,pont mint az enyém:-)22 hetesen újra mentünk az orra ugyan az,de már látszottak az apukája vonásai is rajta.Pont a hétvégére tervezzük az utólsó 4dt 28 hetesen,én szerintem most lesz már az igazi babás:-)))
De hidd el nagyon jó lesz Nektek is a 4d,mert nagyon édes a baba,hihetetlen miket csinál odabent:-)
Én azt olvastam, hogy kb. a 24. héttől alakulnak ki a babának az arcvonásai annyira, hogy észrevehető legyen a szülőkhöz való hasonlóság..........
Ha szerencséd van és ficánkol eleget, akkor valószínűleg sikerül elkapni mi is van a lába között .:)
Szia!
Én nem tudom mi sokszor voltunk 4D-n de én elötte neten nézegettem a képeket és nekem "csalódás" volt... Olyan jó képek vannak kirakva de köze nem volt hozzá... Mi 14 hetesen voltunk elöször nekem kis vékonyka volt kisháromszög feje... Öszintén kis csúnya volt. 24 hetesen sem volt még olyan babás de azok már jók lettek. 31 hetesen nem mutatott semmit... De ott sok jó képünk lett. 35 hetesen volt igazán szép. JAJJ!!!! Arra kérd meg hogy mérjék le a talpát és ha lehet csináljanak róla egy képet... Én kértem és azt imádom a legjobban. 31 hetesen volt fiamnak 4,26 cm. Hatalmas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!