Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet valamit tenni a fáradéko...

Lehet valamit tenni a fáradékonyság ellen? Van erre valami megoldás?

Figyelt kérdés
9 hetes vagyok. Egész nap álmos vagyok, ásítozom percenként.Gyengének érzem magam, és már kis dolgoktól is elfáradok.Vagy majd ez is elmúlik?
2010. febr. 18. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, elmúlik. :)

A terhesvitaminban van vas, ami abban benne van, ilyen kis terhességben még elég kell, hogy legyen. A hirtelen burjánzó sejtecskék nagyon leterhelik ám a szervezetet. Engem sokszor még a hideg is rázott, mint aki lázas, de nem voltam az...

Nekem sajnos csak a 16. héten múlt el ez az állandó alhatnék. Utána 1 hónapig tartott a bőgés-hiszti-ingerlékenység, azóta pedig turbónyuszi vagyok, éjfélig le sem lehet csapni. :)

Kitartás! :)

25 hetes kismama

2010. febr. 18. 08:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen elmúlik egy időre majd,de vissza is jön-))Nekem olyan 12-13.héttől múlt el,akkor lett több energiám,most ugyanolyan fáradékony vagyok,pedig még csak a 27.hétnél járok.
2010. febr. 18. 08:34
 3/6 anonim ***** válasza:
én 18 hetes vagyok, és ha este fél10-ig fent vagyok, az már rekord, pedig régen nem voltam egy korán fekvő. Én is csak abban reménykedek, hogy elmúlik...
2010. febr. 18. 08:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Elmúlik. Aztán jön egy kis idő amikor pörögni fogsz. Aztán megint rád tör. Én most vagyok 36 és elég gyakran le kell ülnöm. este 8-kor már tiszta koma vagyok. Reggel meg koránt fent vagyok. Biztos az is hozzátartozik, hogy már nagyon rosszul alszok.
2010. febr. 18. 09:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. febr. 18. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem eddig még nem múlt el.Én is egyfolytában faradt vagyok.Reggel 9 körül kelek.Pakolgatok,főzök.Elkészül a kaja,eszek utána lefekszem.Kb.13-16-ig alszom.Pedig régen nagyon pörgös voltam,takarítottam állandóan,mindig csináltam valamit.Most meg alig várom,hogy elvégezzem a dolgom és lefeküdhessek.

20 hetes km

2010. febr. 18. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!