Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek hasonló eredmén...

Volt valakinek hasonló eredménye 32 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
Ma voltam 32 hetes ultrahangon és ezeket az eredményeket kaptam: Bpd:78, AC:271, FL:66 mm. Lepény érettségi foka 2.
2015. márc. 30. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem ezek az eredmények voltak: BPD 79 mm, FL 62 mm, AC 289 mm. Lepény 0 fokban érett.

Szerintem a babád adatai teljesen rendben vannak, a méhlepény eredmények pedig sokszor eltérőek. Van akinek ekkor még 0-ás, de van, akinek már ekkor II-es. Nem is ez számít, hanem az, hogy jó-e az áramlás. Tehát simán végig lehet hordani így is a babát, gond nélkül.

Első babámmal ekkor még nem is nézte a dokim a méhlepény érettségét.

2015. márc. 30. 16:12
 2/6 anonim válasza:
Pont ma beszéltük az egyik ismerősömmel ,hogy a lányával szigorúan fektették mert 26 hetesen már érett volt a lepény és fenn állt a koraszülés veszélye és végül még túl is hordta :)
2015. márc. 30. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:
BPD 86mm HC 306mm AC 301mm FL 65mm 2360g
2015. márc. 30. 17:04
 4/6 anonim ***** válasza:
31 hetesen BPD: 79 mm, THX: 80 mm, FL: 56 mm. A 33. héten a lepény már 3. fokban érett volt. A 39. héten program császárral született a babám (fekvése miatt), teljesen egészséges 52 centis 3,5 kg-os kislány lett.
2015. márc. 30. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is II. fokban érett lepényem volt 32 hetesen. 39 hétre született a lányom, rá is kérdeztem a méhlepényre, hogy milyen állapotban van, és azt mondták, még egy pár hetet is kibírt volna...

no para. Amúgy ez orvosi megítélés kérdése. Lehet hogy más doki csak I es fokban érettnek tekintené.

2015. márc. 30. 18:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Pont ezek miatt kérdeztem, mert nekem ez a második terhességem. Az első babámat 34 hétre szültem és nála 0 fokban volt érett a méhlepény 32 hetesen, de minden rendben volt vele. Ráadásul most veszélyeztetett terhes is vagyok és most derült ki hogy kezdődő ágyék sérvem van. Így egy kicsit el vagyok kenődve, de bízom benne hogy minden rendben lesz.
2015. márc. 30. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!