Elfog múlni valaha? Más is így járt?
Basszus ne haragudj, de az ilyen.... csajoktol ki ver a frasz. A csikok, egyreszt nem veletlenül hivjak terhessegi csikoknak masreszt akkor ha annyira zavar ne menj strandra. mert remelem iden nyaron azert nem ez lesz a legfontosabb. Ezen kivül a rossz hir mivel csak 28 hetes vagy meg varhato nemi iperedes föleg has tajekon es egyertelmüen ott is lesznek csikjaid a hirtelen nyulastol. A nök többsege a terhesseg utolso harmadaban hizik többet akkor nö a baba sulya meg a vizesedes is bejatszik. Amugy ha ennyire aggasztanak a csikjaid miert nem gondoltal ra elöbb mert ha nem is 100% ban de megelözhetö az ennyire durva csikosodas egy kis bör edzessel. valtott zuhany terhesseg elötti 1-5 kilos hizas fogyas, hogy edzödjön a bör, föleg ha valaki hajlamos ra. En nem lehurrogni akartalak, de ezek a csikok legyenek a legnagyobb bajaid az eletben, mert emellett millio egy bajod is lehetne. Es meg mielött mas is kiakasztana mi van ha nem adod le a felszedett kilokat? az alakod mar ugysem sem lesz teljesen a regi, es a melleid is jocskan megvaltoznak majd.
Szerintem felejtsd el, de mindenkeppen törödj bele mert ez van. Es a rinya a jelen helyzetben csak a babanak ART neked meg NEM HASZNAL!!!
A valtott zuhany meg hasügyben segithet, csak modjaval a baba miatt, ne a jeghideg es tüzforro inkabb a meleg es langyos valtakozzon es fürdes közben hasznalj johnson babaolajat.
Én is így jártam és nem is járok strandra, undorodom a testemtől. Párom nem érti mi a gondom, a szexuális életünk meg csak jobb lett szülés óta, szóval nem hiszem, hogy ő is olyannak lát engem, mint amilyennek én látom magam.
Elejétől kezdve kentem magam vichy terh.cs. elleni krémmel és a 38. héten repedtem körben mindenhol. Nem híztam pedig csak nagyon kicsit. Szoptatás abbahagyása után fogyóztam egy picit, hátha a bőröm szebb lesz, de csak jobban lógott tőle és a csíkok is erősebbek lettek.
Nem akarlak elkeseríteni, de a 3. trimeszterben jön ki a legtöbb csík...
Szia!
Én 20 kg híztam a terhesség alatt. A hasamon egyik napról a másikra kijöttek a csíkok, mert a hasamat csak olajjal kentem a lábamat és a fenekemet a Milupa terhességi csíkok elleni krémmel. Most szülés után a hasamra is elkezdtem ezt használni + körömvirág balzsamot, (DM és patikákba is lehet kapni) amiket jól belemaszírozok a bőrömbe, még éjszaka is szánok rá legalább 2x5 percet, ami után megetettem a babámat. 2,5 hónapja szültem és úgy látom kezd használni, a csíkok folytonossága és vastagsága kezd eltünni. Egyébként engem is zavar nem a strand és nem a párom miatt, hanem saját magam miatt. Sokat olvastam ezekről és azt mondják hogy a bőr hámlasztásával, is sokat lehet rajta segíteni. (pl. bőrradír, vagy bőrhámlasztó, vagy gyümölccsel bekened a csíkos testrészeket). És ezen az oldalon is olvastam, egy lány a Solaris DN testiszapot és krémet ajánlotta elég borsos az ára, de összegyüjtöm rá a pénzt és meg fogom venni, mert neki segített egy hónap alatt. Szerintem tényleg nem kell szégyelni, de nem szabad feladni soha, ha lehet ellene tenni mért ne. A szülésznőm azt mondta, amíg nincs kifehéredve lehet valamit kezdeni vele. Én bíztatlak, próbálj ki mindent, nézz te is utána, hogy még milyen megoldások vannak. Sok sikert, és gyönyörű szülést kívnok Neked, olyat amilyen nekem is volt.
Jajj, ne ijedj meg!!! :) Nekem hormonális gondjaim voltak világ életemben, egyszer 3 hónap alatt feljött 10 kg, gondolhatod, milyen lett a hasam és a derekam... DE jó hír! Ez nekem már 4 éve volt, és képzeld, tornáztam utána, - nem fogyó kell, hanem izmosodás, - nekem Bíró Ica jött be, torna után zuhany, alatta combi, - fenék, - és hasmasszás kefével, kesztyűvel, ami van otthon, - és ehhez jött egy kis barnulás, és máris csak egy bizonyos szögből látszanak a csíkok, pedig vannak vagy harmincan... :), és így is csak azok látják, akik tudják, hogy ott van.
Úgyhogy nyugi, szépülni fog, hidd el!
Most nekem újra belilultak a babavárás alatt, a 20. héttől. De nem idegeskedek, mert úgyis tervezem a dvd-re tornát szülés után, mert egyszerűen nekem a jó közérzethez kell az a napi 40 perc...
Jah, Add önmagad 3-on, azt hiszem, Rubint Réka is mutatja a csíkjait a derekán. :)
És tényleg, légy büszke rá, ha valaki észreveszi, vagy neadjisten megszólna, mert te kihordasz egy babát, ami a testnek és a léleknek nem piskóta, az életünkben erre csak 1-2-3-néhány ilyen 9 hónap adódik, ennyit igazán megér az a bébi. :)
üdv,
25 hetes km
Szia!
Tanáccsal már elláttak egy páran, én ezt már nem tetézném, igaz én még az elején járok hozzád képest (17 hét) de teljesen megértelek.A szülés után is NŐ szeretnél maradni.És ettől még nem vagy, vagy leszel rossz anya, mert magadnak is megakarsz felelni.Én is félek a csikoktól, egész életemben figyeltem magamra, bár még 47 kg-val sem mertem strandra menni.Én az Avon terhességi csikok elleni krémet használom, majd meglátjuk mennyi szerencsével.Szülés után ráérsz ezen rágódni, most csak a kicsire figyelj.
Én is ezt teszem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!