Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elfog múlni valaha? Más is...

Elfog múlni valaha? Más is így járt?

Figyelt kérdés
28 hetes kismama vagyok!nagyon vékony voltam már 12 kilót híztam..ez nem is baj...de a fenekemen annyi csík van hogy eszméletlen...tegnapra a combomon is és mára a mellemen is...a terhességem elejétől kezdve babaolajjal kentem a hasam...erre az nem csíkos de minden más igen:(teljesen elkeseredtem!olyan mintha nem is csíkok lennének hanem szétpattant erek...én már strandra sem fogok tudni menni?halványodik valaha?már a párom elött is szégyenlem magam,de ő azt mondja senki más nem látja csak ő...hát jó de akkor is...:( Van más is így hogy az egész feneke ilyen?
2010. febr. 17. 22:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
32%

Én nemtom mit kell ezen így kiakadni.Én nagyon knyes voltam magamra világéletemben,mégis egész kamaszkoromban a nagy jojózástól ilyen csíkjaim lettek,mégsem zavart.Szerintem nincs benne semmi.

Amúgy nem fog elmúlni sosem...max halványodni,szolival...

2010. febr. 17. 22:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Idővel halványodik, de teljesen nem múlik el.
2010. febr. 17. 22:50
 3/19 A kérdező kommentje:
nem tudom miért kell lehurrogni...igenis kiakadtam mert azért strandra szerettem volna még kimenni...de a legalább 100csíkkal nem olyan büszkén mennék végig...én nem vagyok kényes...meg semmi...de ez már tényleg rettentő sok..ilyet senkin nem láttam még...ezért nem is értem...1 cm-es csíkok...de fél centinként...mindenhol...
2010. febr. 17. 23:01
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Olajozd magad ott is!!!
2010. febr. 17. 23:12
 5/19 anonim ***** válasza:
84%

Szia.

Én 17 kilót szedtem fel a terhességem alatt,és mit ne mondjak...maradtak is csíkjaim rendesen. Mellemen,combomon,hasamon egyaránt.És sajna,valóban nem fognak elmúlni sosem,esetleg majd idővel halványodnak,de nyugi,nem vagy egyedül a problémáddal (Hozzáteszem,tudom,hogy ez nem vigasztal)

Azokkal meg nem kell foglalkozni,akik "lehurrognak".Én is kaptam hideget meleget mikor bátorkodtam megkérdezni,hogy ugyan,itt rajtam kívül senkit sem zavarnak a terhesség alatt végbemenő változások?Mert ha szép dolog ha nem,engem igenis zavartak bizonyos dolgok...

2010. febr. 17. 23:12
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok. Figyelj, elmondok egy "titkot" neked, de csak neked, mert a barátnőim előtt ezt nem vallanám be soha! :)

Szóval nekem ugyan nem lettek csíkjaim a terhesség alatt, de alapból volt rajtam 4-6 kg felesleg, ami a szülés után is megmaradt, szóval újra a "versenysúlyomnál" vagyok, másfél éves a gyerek.

DE!!! Mégsem megyek strandra, mert iszonyatos önértékelési gondjaim vannak, elhájasodott rusnya disznónak érzem magam (pedig sokan mondják, hogy tök jól nézek ki így a szülés után is másfél évvel).

És irigykedve nézem a kétgyerekes, és tőlem 3 évvel idősebb barátnőmet, aki szép, vékony, és bizony kétrészesben feszít a strandon, és tele van striákkal a hasa, a combja hátul és a feneke. De annyira jó alakja van, hogy a kutya nem nézi a csíkjait, ő pedig még büszke is rájuk, mert mindig azt mondja, hogy így legalább látják rajta, hogy ő már anyuka :))

Szóval nyugi, fogsz járni strandra, egyébként ha megnézed, a strandon is általában azért az anyukáknak itt-ott nem "stimmel" ez-az.. De a gyerek lesz a legfontosabb, még a strandon is, majd meglátod! :)

2010. febr. 17. 23:16
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!hát igen ez nem vígasztal az biztos...csak azt nem értem hogy hogy jönnek ki egyik napról a másikra...reménykedem már csak hogy nem lesz több...bár ha több lenne akkor már a térdemnél járna:D:( :(
2010. febr. 17. 23:16
 8/19 A kérdező kommentje:
utolsónak Köszönöm:) hát igen ez biztos hogy a gyermek a legfontosabb...de azért majd próbálok barnulni..mert most olyan fehér vagyok hogy rikítanak a piros csíkok!még egy kérdés....:)írtam hogy 12kiló plussznál tartok...ha ez lemegy majd (ha sikerül fogyni) akkor mégjobban csíkos leszek?vagy akkor mi lesz?ezeket senkitől nem tudom megkérdezni...az anyám ígyis mindíg kérdezi hogy na csíkos vagy már?mindíg azt mondom hogy nem...mert dicsekszik hogy ő bizony csak 6 kilót hízott és egy csíkja sincs...milesz ha egyszer meglátja...áhh..végülis nem is ez a lényeg hanem a baba..de azért tudtommal nőnek kéne maradni szülés után is...
2010. febr. 17. 23:21
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Párom használja ezt a testápolót a garnier-intenziv-hidratalo-testapolo-extra-szaraz-borre (piros dobozos) és az ő csíkjai kezdenek megszűnni, hogy ez egyedin hat e nála így nemtudom. Amúgy Gok is bemutatta azt, hogy 10 nőből 9-nek vannak ilyen csíkjai így ezeket nem kell szégyellni :) Majd idővel rájössz te is :)
2010. febr. 17. 23:29
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm...és ki fogom próbálni..ha nem is múlik el legalább több ne legyen:)
2010. febr. 17. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!