Elfog múlni valaha? Más is így járt?
Én nemtom mit kell ezen így kiakadni.Én nagyon knyes voltam magamra világéletemben,mégis egész kamaszkoromban a nagy jojózástól ilyen csíkjaim lettek,mégsem zavart.Szerintem nincs benne semmi.
Amúgy nem fog elmúlni sosem...max halványodni,szolival...
Szia.
Én 17 kilót szedtem fel a terhességem alatt,és mit ne mondjak...maradtak is csíkjaim rendesen. Mellemen,combomon,hasamon egyaránt.És sajna,valóban nem fognak elmúlni sosem,esetleg majd idővel halványodnak,de nyugi,nem vagy egyedül a problémáddal (Hozzáteszem,tudom,hogy ez nem vigasztal)
Azokkal meg nem kell foglalkozni,akik "lehurrognak".Én is kaptam hideget meleget mikor bátorkodtam megkérdezni,hogy ugyan,itt rajtam kívül senkit sem zavarnak a terhesség alatt végbemenő változások?Mert ha szép dolog ha nem,engem igenis zavartak bizonyos dolgok...
2. vagyok. Figyelj, elmondok egy "titkot" neked, de csak neked, mert a barátnőim előtt ezt nem vallanám be soha! :)
Szóval nekem ugyan nem lettek csíkjaim a terhesség alatt, de alapból volt rajtam 4-6 kg felesleg, ami a szülés után is megmaradt, szóval újra a "versenysúlyomnál" vagyok, másfél éves a gyerek.
DE!!! Mégsem megyek strandra, mert iszonyatos önértékelési gondjaim vannak, elhájasodott rusnya disznónak érzem magam (pedig sokan mondják, hogy tök jól nézek ki így a szülés után is másfél évvel).
És irigykedve nézem a kétgyerekes, és tőlem 3 évvel idősebb barátnőmet, aki szép, vékony, és bizony kétrészesben feszít a strandon, és tele van striákkal a hasa, a combja hátul és a feneke. De annyira jó alakja van, hogy a kutya nem nézi a csíkjait, ő pedig még büszke is rájuk, mert mindig azt mondja, hogy így legalább látják rajta, hogy ő már anyuka :))
Szóval nyugi, fogsz járni strandra, egyébként ha megnézed, a strandon is általában azért az anyukáknak itt-ott nem "stimmel" ez-az.. De a gyerek lesz a legfontosabb, még a strandon is, majd meglátod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!