Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap megyek terheléses...

Holnap megyek terheléses vércukorvizsgálatra, most próbáltam feloldani vízben a granulátumot, de összeállt egy kemény valamivé az alján. Rosszul csináltam valamit?

Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének kérlek, először csinálok ilyet. Az orvosom annyit mondott, hogy a vizsgálat előtti este a granulátumot oldjam fel 2-3 deci langyos vízben, és vigyem magammal reggel. Most próbáltam összekotyvasztani, beletettem egy műanyag üvegbe a port, rá a langyos vizet, gondoltam összekeverek egy késsel, vagy összerázom, de ez összeállt egy kemény darabbá az alján, erre meg marhára nem számítottam. Fel fog ez oldódni? Vagy mit csináljak vele? Teljesen elrontottam? Hihetetlen, mennyire béna vagyok, tudom...
2015. márc. 29. 21:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ha máskor is szükséged lesz ilyenre, akkor pedig lassan adagold a vizet a cukorhoz:)
2015. márc. 30. 13:12
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, végülis összerázogattam, és úgy feloldódott, reggelre egy pici darabka se volt már benne. Annyira nem is volt borzasztó, mint gondoltam, simán megittam, rosszul se lettem, pedig nagyon féltem tőle, mert utálom a tömény, édes dolgokat :)

8-as: itt nálunk otthon kell előre bekeverni magadnak, ahogy látom, ez kórházanként változó. Mondta is a dokim előre, hogy előző este kutyuljam össze magamnak, és vigyem el.

2015. márc. 30. 14:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem a helyszínen készítették el, és nem oldódott fel teljesen. Szét kellett rágnom.

Kb 2 óra hosszáig hányingerem volt miatta. Vááááá :(

2015. márc. 30. 15:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem a helyszínen keverték be (Pécs, Szülészeti Klinika), nem volt darabkás, jól iható volt.
2021. jan. 15. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!