Mire kell odafigyelni az első három hónapban, hogy ne legyen semmi gond?
Figyelt kérdés
gondolok arra hogy milyen életmódbeli váltás kell és milyen veszélyek vannak amiket ki lehet küszöbölni hogy a baba megmaradjon és egészségesen fejlődjön(amit tudok:no dohányzás, alkohol, stressz, kábszer)szóval ezen kívül2008. aug. 26. 17:48
1/3 anonim válasza:
szia!!
engem annyi mindennel "tömtek", hogy nagyon besokalltam... mindenki tudta mi a jó nekem+a babábak. én semmit sem csináltam másként azt leszámítva, hogy kevesebbet emeltem, többet pihengettem, de ugyanúgy biciztem, takarítottam, dolgoztam, nagyon jól éreztem magam.
szóval, ha nem vagy veszélyeztetett, akkor tudatosítanod kell, hogy ez nem betegségm hanem egy csodás állapot!! :) és csak azt tedd, amit te jónak érzel, hiszen a szervezeted jelez, ha nem jó vmi!!
boldog pocakoskodást!!
27 hetes kismami
2/3 anonim válasza:
előző válaszoló vagyok, sok gyümölcs, zöldség!! a terhesvitamin mellett nagyon hasznos, hosszú séták!! és az apukáról se feledkezz meg, próbáld bevonni a várandóságba. bár ilyenkor még picit nehezebb, de ne feletkezz meg róla!!
3/3 anonim válasza:
Szia! Hidd el, a szervezeted tudja, hogy mi a jó/nem jó neki.Általában ez az az időszak, amikor amúgyis rosszullétek gyötrik a kismamát, tehát egy csomó mindent úgysem tud megenni. Tényleg egyél sok gyümölcsöt, zöldséget. Én nem vagyok terhesvitamin párti, de ha gondolod, azt is szehedsz. Fontos még a magnézium + folsav, a hányingerre jó a B6 vitamin, illetve a vas sem árt (neo-ferro-folgamma=foldsav+vas). jó babásodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!