Nagy hassal hogy a fenébe tudok "szépítkezni" odalent?
Figyelt kérdés
Nemsokára mennem kell orvoshoz és engem zavar ha ápolatlan vagyok. Tudom a doki nem ezt nézi, de akkor is. Pár hete még úgy ahogy ment a bikinivonal borotválása, de már semmit nem látok. Egyébként is következne, nem orvos miatt, de most azért addig jó lenne lerendezni. Szanaszét vágni se akarom magam. Hogy csináljam???2015. márc. 28. 16:04
11/33 anonim válasza:
a lábborotválást én úgy csináltam,hogy lavórba engedtem vízet,azt meg kényelmes magasságra tettem. pl. a vége felé már szembe magammal egy székre.
7
12/33 anonim válasza:
A vége felé nekem a férjem intézte. Hatalmasakat nevettem rajta, ahogyan koncentrált. Tényleg vicces volt.
13/33 anonim válasza:
Én kiülök a kád szélére,és tapizva megcsibálom magamnak. Igaz,én totál csupaszra,fazont nem tudnék látatlanban. Ez a megoldás egész sikeres,msx ittott marad egy pici,de ezt a 2hetet már kibírom :D
14/33 anonim válasza:
Igaz nekem még nincs pocakom,de szerintem krémmel megoldható,azzal nemtudod megvágni magad,se a párod... én biztos azzal csinálnám,biztonságosabb. De ez csak az én véleményem :-)
15/33 anonim válasza:
Krémmel szerintem ne csináld, én nem kenném és nem is kentem magamra terhesen. Elég erős vegyszer...
16/33 anonim válasza:
9-es, akkor neked bizonyara van honaljkutyad is, es azt sem tartod gaznak...
17/33 anonim válasza:
Én kis türköt szoktam használni. Oké,hogy a doki nem azt nézi,de engem pl. kifejezetten zavar és kellemetlen érzés ha borotválatlan vagyok. Mondta a párom,hogy segít,de nem bízom rá inkább. Én is néha a lábamat pl. megvágom... Én a gátnál is meg szoktam borotválkozni,nem akarom,hogy a kórházban hozzám nyúljanak a borotvával és ha látják,hogy meg van borotválva akkor nem fogják leszedni. Persze attól függ,hogy ki milyen fazonra szedi le. Most már így a 32. hét elején inkább 2 naponta borotválkozom,hogy ha esetleg menni kellene ne legyen "gáz". Nem tudom,én irtózom attól,hogy más borotváljon meg.
18/33 anonim válasza:
17-es vagyok,a lábamat meg úgy szoktam,hogy a kádban ülök. Alapból úgy szoktam zuhanyozni is,mert kényelmesebb. Úgy még elérem vagy pedig állok a kádban és a szélére rakom a lábam.
19/33 anonim válasza:
"9-es, akkor neked bizonyara van honaljkutyad is, es azt sem tartod gaznak..."
Képzeld el, nincs hónaljkutyám. Sőt, a lábamról is szedem a szőrt, valamint a fazonomat is rendben tartom. Ennek ellenére nem gondolom azt, hogy ha valaki a nemi szervén szőrös, az igénytelen.
Magam is orvos leszek, sosem jutna eszembe, hogy azért gondoljak valakit igénytelennek, mert nem szedi le onnan a szőrt (pláne terhesen...).
De biztos én vagyok az idióta...
20/33 anonim válasza:
Őőő komolyan azért lettem lepontozva, mert megkérdeztem, hogy a kozmetikus nem jöhet e szóba? Mélységesen bocsánatot kérek, ha ezzel bárkinek a lelki világát megsértettem, ígérem többet nem fordul elő, soha többet nem fogok segítő szándékkal terhes nőknek bármit is írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!