Nagy hassal hogy a fenébe tudok "szépítkezni" odalent?
Figyelt kérdés
Nemsokára mennem kell orvoshoz és engem zavar ha ápolatlan vagyok. Tudom a doki nem ezt nézi, de akkor is. Pár hete még úgy ahogy ment a bikinivonal borotválása, de már semmit nem látok. Egyébként is következne, nem orvos miatt, de most azért addig jó lenne lerendezni. Szanaszét vágni se akarom magam. Hogy csináljam???2015. márc. 28. 16:04
2/33 anonim válasza:
Sehogy, de felesleges is. A dokit nem fogja zavarni.
3/33 anonim válasza:
Még annyit: hogy ez nem ápolatlanság, csak újabban szokás.
5/33 anonim válasza:
Kozmetikus nem opció? Amíg terhes vagy csak belefér az a pár alkalom, nem? :)
6/33 anonim válasza:
Sehogy. Én egyszer megpróbáltam, az eredmény inkább vicces lett.. végül feladtam, a dokit nem zavarta. (Még a lábam is szőrös volt szüléskor, mert pont epilálni mentem amikor elfolyt a magzatvíz, és már csak septiben félig-meddig csináltam meg, ne nézz igénytelennek, de valahogy nem nagyon érdekelt szülés közben...)
7/33 anonim válasza:
beborotva haboztam,aztán leborotváltam. semmit nem láttam a hasamtól,úgyhogy nagyon óvatosan persze. egy tükröt is odatarthatsz ha gondolod
8/33 anonim válasza:
Tukorrel csinaltam es sikerult. Most a harmadik gyerekkel meg szorosen jarok dokihoz, egyszeruen nincs ra kapacitasom, hogy megcsinaljam.
9/33 anonim válasza:
Ez nem igénytelenség. Nem értem miért gondolja azt valaki, hogy ha nincs csupaszra borotválva, akkor már igénytelen.
A szeméremszőrzet teljesen normális dolog egy érett nőn, emiatt egy orvos sem rosszat gondolni rólad. Ott ha kell, úgyis leborotválják.
De ha annyira zavar, akkor kérd meg a párodat, hogy segítsen. Vagy tükörrel, de szerintem jobb, ha nem ügyeskedsz, még a végén megvágod magad.
10/33 A kérdező kommentje:
Kozmetikusnál sosem voltam ilyen ügyben. Magamnak csinálom. Kb fél centisre levágom ollóval egy részen, bikini vonal mellett meg borotva. De ez most nem fog menni, már tudom. A lábamat is alig tudtom borotválni, igazi kihívás :) Tudom, hogy nem ápolatlanság, rossz is, hogy ezt írtam , igaz. De úgy érzem magam jól, ha ott úgy rendben van, ahogy szeretem.
2015. márc. 28. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!