Pécsi Klinikán a 18 hetes genetikai Uh-ról lehet képet
kérni? Ha igen kell-e fizetni? Esetleg vihetek cd-ét?
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 18:53
1/6 anonim válasza:
nem akarlak elkeseriteni, de nekünk nagyon nagy csalódás volt a 18hetes uh! párom is eljött,kivett szabit,de feleslegesen. bementünk, felfeküdtem a doki bediktála az adatokat az asszisztensnek és ennyi, öltözhet...még a monitort sem forditotta felénk,semmi.biztunk benne h megtudjuk a nemét,de még kérdezi sem volt időm,kint tértem magamhoz. amugy minden kismami ilyen keveset van bent. ha nincs semmi probléma,akkor futoszalagon nyomatják a kismamikat. a dokim azt mondta h ezen ne akadjak ki, ez nem babamozi s ha mindenkinek elkezdenk magyarázni h mi micsoda stb,akkor fele ennyi ember nem tudnának megnézni s végülis igaza van. ma volt a 28 hetes uh-on pont ugyanott. ma is ugyanez volt:) viszont ma láttam kisebb pocis kismamikat képpel kijönni, szoval akkor gondolom lehet kérni:)
2010. febr. 17. 19:00
2/6 anonim válasza:
Szia! Igen, lehet fotót kérni, de még a vizsgálat előtt jelezd a dokinak, hogy szeretnél képet! én is hasonlóképpen csalódott voltam az előző válaszadóhoz hasonlóan, de azt mondják dokifüggő is a dolog.. a kép ára 500 Ft! Minden jót Neked!
2010. febr. 17. 19:17
3/6 anonim válasza:
Képet 500 f-ért adnak úgy tudom, hogy videót is csinálnak az 1000Ft.
De tényleg csak 2-3 percig tart a vizsgálat.
És az sem mindegy melyik rendelőbe hívnak be, mert az egyikben nem lehet a kismamához fordítani a monitort.
az ottani orvosok pedig nagyon bunkók tudnak lenni, készülj fel sajnos nem ad nagy élményt, pedig én is úgy vártam.......
2010. febr. 17. 19:37
4/6 anonim válasza:
Szia! Ha ultrahangra jelentkezel sztk-n, akkor én a Veress E. u-it ajánlom és pénteken menj, akkor van Dr. Banó László. Emberséges, kedves, és mindig odafordítja a monitort! Igaz, neki is sietnie kell, mert nagy a tömeg, de legalább nem rossz érzéssel jön ki az ember, és főleg nem úgy, hogy nem látta a picit. Ez nagyon fontos!
2010. febr. 17. 20:26
5/6 anonim válasza:
Ha saját dokid végzi, akkor nyugodtan.
Sajnos mindig iszonyú tömeg van és bizony nem érnek rá mutogatásra,nézegetésre, csak a rutinra.
Mondjuk én, mint várakozó sem örülnék, ha még várnom kellene emiatt....
Ezt csak azért írom, mert én mindig belefutok a nagy tömegbe és rengeteget várok:(
Szerintem is jelezd előr, mit szeretnél!
Boldog babavárást:)
2010. febr. 18. 09:04
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi Lányok az infót. A Megyeibe járok, így a klinikán nem is ismerek senkit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!