Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan zajlik a sote 1. sz....

Hogyan zajlik a sote 1. sz. Klinikán a genetikai tanácsadás és ki hány hetesen volt? Korom miatt kell majd mennem.

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Igazából én még nem voltam,majd a héten kell elvileg mennem!Utána néztem a neten!Elbeszélgetés,a családban előrorduló betegségekről,egy komoly UH vizsgálat!Sajnos oldalt nem tudok mondani,de ha beírod a keresőbe úgyis jó!20h km
2010. febr. 8. 17:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én debrecenben voltam 18+3 hetesen,gondolom mindenhol hasonló.Én is a korom miatt voltam 35 évesen.Ott csinálták meg a 18 hetes genetikai uht,(összesen ha 5 percet bent voltam sokat mondok).Utánna menni kellet a genetikus doktornőhöz,vinni kell a 12,heti uh,és az afp leletet,illetve amit ott adnak a 18 hetes uhról.Ott megnézik,elbeszélgetnek,és eldönti hogy kell e magzatviz vizsgálat.Egyébként ha jók az uh leletek,és az afpd,akkor nem szokták javasolni a mintavételt.Nekem nem kellett hál istennek,majd a 23.héten volt egy uh kontroll.26 hetes kismami

2010. febr. 8. 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:

18 hetesen voltam, a koom miatt mentem Afp, kombinált tesz, nyakiredő jó volt, akkor voltam majdnem 37.

Elbeszélgetnek, elondják amagzatvízvétlt pro és kontra.

Én köv. héten megcsináltattam a mintavételt.

23 héten volt egy UH.

Ma 11 hónapos a lányom.

2010. febr. 8. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:

előz

Én önszántamból mentem, nem küldött senki

Második terhességem volt.

2010. febr. 8. 21:23
 5/6 anonim válasza:
Szia, én is a korom miatt voltam a 20.héten. Amniocentézist én már megfontoltam előre, mert ugye nem kötelező, nálunk hála Istennek nincs semmi gond ( az előző ultrahangok, tesztek is ezt igazolták ), úgyhogy feleslegesnek tartottam. Szóval gondolom időpontod van, mert legelőször időpont alapján szólítanak. Bemész, felveszik az adataidat stb. Kaptam egy kiskönyvet, majd elküldtek egy uh.-ra. Itt is várni kell egy kicsit..:) majd vissza, ott beadtam az uh. eredményt. Megint várni, majd utána mehettem be a genetikushoz. Beszélgettünk elmondta amit kellett, majd azért elküldött egy TORCH-ra, és javasolt egy szív uh.-ot. 3 hét múlva kellett visszamennem, megcsinálták a szív uh.-ot ( nagyon kedves volt a prof.nő )- minden rendben:) - majd föl a genetikára, leleteket leadni, megint egy uh., vissza, megint beszélgetés ( a TORCH-om még akkor se volt kész képzeld..)- azóta telefonon sikerült megkérdeznem az eredményt, majdnem egy hónap volt... Úgy nagyjából ennyi, mindenesetre három napi hideg élelem, mert azért mindenhol várni kellett..:)De már többet nem kell mennem! Az uh. tényleg mindent megnéznek, itt tudtam meg, hogy kislányom lesz:))Remélem mindent leírtam Neked..:)Boldog babavárást! 28 hetes km
2010. febr. 9. 15:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen !! remélem monden rendben lesz nálam is eddig még minden oké volt még az afp-m is tökéletes lett pedig attol kicsit féltem...... boldog babavárást mindenkinek!!
2010. febr. 9. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!