Hogyan zajlik a sote 1. sz. Klinikán a genetikai tanácsadás és ki hány hetesen volt? Korom miatt kell majd mennem.
Szia!
Én debrecenben voltam 18+3 hetesen,gondolom mindenhol hasonló.Én is a korom miatt voltam 35 évesen.Ott csinálták meg a 18 hetes genetikai uht,(összesen ha 5 percet bent voltam sokat mondok).Utánna menni kellet a genetikus doktornőhöz,vinni kell a 12,heti uh,és az afp leletet,illetve amit ott adnak a 18 hetes uhról.Ott megnézik,elbeszélgetnek,és eldönti hogy kell e magzatviz vizsgálat.Egyébként ha jók az uh leletek,és az afpd,akkor nem szokták javasolni a mintavételt.Nekem nem kellett hál istennek,majd a 23.héten volt egy uh kontroll.26 hetes kismami
18 hetesen voltam, a koom miatt mentem Afp, kombinált tesz, nyakiredő jó volt, akkor voltam majdnem 37.
Elbeszélgetnek, elondják amagzatvízvétlt pro és kontra.
Én köv. héten megcsináltattam a mintavételt.
23 héten volt egy UH.
Ma 11 hónapos a lányom.
előz
Én önszántamból mentem, nem küldött senki
Második terhességem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!