Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Repules terhesen kb 20. het...

Repules terhesen kb 20. het korul? Tenyleg artalmatlan?

Figyelt kérdés
Nem a koraszulesre gondolok! Hanem a legnyomasra. A multkor ugy behuzta a dobhartyam a legnyomas, hogy ket napig fajt es akkor olyan volt, mintha kest forgatnanak a fulemben. Akkor hogyan nem karos a babara? Semmi riziko nincs benne?
2015. márc. 27. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A TE fülednek azért lett baja, mert a belös és külsö nyomás közt volt eltérés (meg mert nem fogadtad meg azt a bevált tanácsot, hogy ilyenkor ajánlatos cukorkát szopogatni, mert akkor kiegyenlítödik a nyomáskülönbség, és nem fájdul meg a füled).

A baba a hasadban egy "zárt rendszerben" van, ott semmiféle nyomáskülönbség nem tud fellépni.

2015. márc. 27. 13:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt! Hat mar vagy 12x repultem es meg sosem fajdult meg a fulem ezert nem cukorkaztam. Remelem tenyleg nem lesz baj. Szoval akkor nyomaskulonbseg nem erheti.

Koszi.

2015. márc. 27. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor valószínüleg az útobbi alkalommal valamiért el volt kicsit dugulva a füled/orrod, esetleg enyhe arcüreggyulladásod volt. A cukor mindenképpen jót tesz, márcsak megelözésként is.

A baba miarr meg tényleg nem kell izgulni.

Kellemes repülést

2015. márc. 27. 13:16
 4/5 A kérdező kommentje:
koszi
2015. márc. 27. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 16 hetes terhesen repültem 2x2,5 órát.

Semmi gond nem volt. Épp most alattam el az öt hetes egészséges kislányunkat! :)

2015. márc. 27. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!