Repules terhesen kb 20. het korul? Tenyleg artalmatlan?
A TE fülednek azért lett baja, mert a belös és külsö nyomás közt volt eltérés (meg mert nem fogadtad meg azt a bevált tanácsot, hogy ilyenkor ajánlatos cukorkát szopogatni, mert akkor kiegyenlítödik a nyomáskülönbség, és nem fájdul meg a füled).
A baba a hasadban egy "zárt rendszerben" van, ott semmiféle nyomáskülönbség nem tud fellépni.
Koszi a valaszt! Hat mar vagy 12x repultem es meg sosem fajdult meg a fulem ezert nem cukorkaztam. Remelem tenyleg nem lesz baj. Szoval akkor nyomaskulonbseg nem erheti.
Koszi.
Akkor valószínüleg az útobbi alkalommal valamiért el volt kicsit dugulva a füled/orrod, esetleg enyhe arcüreggyulladásod volt. A cukor mindenképpen jót tesz, márcsak megelözésként is.
A baba miarr meg tényleg nem kell izgulni.
Kellemes repülést
Szia!
Én 16 hetes terhesen repültem 2x2,5 órát.
Semmi gond nem volt. Épp most alattam el az öt hetes egészséges kislányunkat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!