Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenféleképpen elmegy a...

Mindenféleképpen elmegy a nyákdugó?

Figyelt kérdés
Van olyan is hogy nincs egyáltalán? Egyedül vagyok itthon, már vannak jóslók, és első baba és nem tudom, hogy mikor van itt az idő.
2015. márc. 26. 21:03
 1/9 kloetta ***** válasza:
Én nem találkoztam vele, kb szülés elején távozhatott. Mérd a jóslókat, 20-18-16,... ha nem állandóan csökkenő és nem erősödik, akkor csak jósló. A 10 perceseknél hívj fuvart vagy mentőt.
2015. márc. 26. 21:11
 2/9 A kérdező kommentje:

Akkor van olyan is hogy csak elfolyik a magzatvíz nyákdugó nélkül?

Ha lesz nyákdugó akkor tudom hogy készülni kell, tudnám úgy intézni hogy legyen velem valaki.

2015. márc. 26. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem hajnalban elfolyt a magzatvizem, de nyakdugoval nem talalkoztam. Se elotte se utana...
2015. márc. 26. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem fájásokkal kezdődött, rögtön 7-8 percesekkel, csak az elején még nem voltak erősek. A nyákdugóm is a fájások közben ment el csak, a magzatvizem meg már a szülőszobán magától, mintha tudta volna, mikor kell jönnie, ahogy felfeküdtem a szülőágyra, zutty. :) Ekkor gondolkoztam el, hogy valóban izgalmas lehet, ha netán egy beávásárlás közepén megy el a magzatviz... :)
2015. márc. 26. 21:56
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen, ettől félek én is, és már alig merek menni valahova. Tudom ez természetes dolog ha valaki terhes, de én mégis kínosan érezném magam. :D

Egy hete görcsölgetek már, de olyan enyhe mensi görcsök, és olyan 10 percig érzem, utána elmúlik, és olyan 2-3 óránként újra görcsöl.

2015. márc. 27. 04:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem felül repedt meg a burok, a mellem alatt és majdnem zárt voltam, tehát a nyákdugóval nem találkoztam, de a tágulási folyamat alatt sem. Ha fáj a hasad, derekad, akkor mérd le, hogy milyen időközönként jön a fájdalom és meddig tart.
2015. márc. 27. 07:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Valószinű, hogy egyelőre ezek csak jóslófájások. Ha abszolút érezhetően ugyanannyi időnként ismétlődik, mondjuk 20 percenként, utána egyre rövidebb időre követik egymást, na akkor elindult valami. :)

Ne idegeskedj, a magzatvizzel meg nem tudsz mit csinálni, jön, ha jönni akar, akárcsak a gyerek. :)

Majd szólj, ha alakul valami. :)

4-es voltam

2015. márc. 27. 08:31
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek! :)

Persze fogok írni. :)

2015. márc. 27. 08:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Én sem vettem észre csak a magzatvíz folyt el!
2015. márc. 27. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!