Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a normál szívhang ill....

Mi a normál szívhang ill. frekvencia az nst-n?

Figyelt kérdés

37 hetes vagyok és a mostani nst-n ha mozgott felment 180 körülire is de ha nem mozgott akkor meg lement 140 alá is!Ez nem baj?Viszont a múlt héten végig-még nyugalomban is 140 felett volt!

Ugye nincs baj!!!Csak mert 3-ad fokban meszesedett már a lepényem,a baba meg még elég pici a mért adatokat tekintve!

Nyugtassatok meg mert rettentő ideges vagyok és felhúzott a doki mert vissza számolt 35 hetesnek!

2008. aug. 26. 14:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt találtam az nst-re a neten, ami szerint a babád értékei normálisak! A doki mit mondott az eredményre, azon kívűl, hogy jól felidegesített?

"A magzati szívműködésszám átlagértéke 120-160/perc. Jó állapotban lévő, egészséges magzat szívműködése a magzatmozgásokat és a méhösszehúzódásokat követően gyorsul (akceleráció). Ha a magzat méhen belüli állapota nem megfelelő, akkor a szívműködés ilyenkor nem fokozódik, sőt súlyosabb esetben még csökkenhet is (deceleráció). "

2008. aug. 26. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!