Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sote II. Tapasztalatok?

Sote II. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

SOTE II. - Szült ott valaki? Mik a tapasztalatok? Bababarát? Egyből szoptathatod? Nincs cukros víz? Van egyágyas szoba? Milyen a szülőszoba?

Ott szeretnék szülni, ezért minden információt, amit meg tudtok osztani, nagyon köszönök!

2015. márc. 26. 08:11
 1/4 anonim ***** válasza:
2014-ben szültem ott, császárral, úgyhogy a szülőszobából nem sokat láttam. Nem nevezném kimondottan bababarátnak, de nem is rossz. Szoptatni egyből lehet, van cukros víz :( és egy ágyas szoba is van, de az fizetős.
2015. márc. 26. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Én még nem szültem ott, de elvileg ott fogok. Amit eddig láttam belőle, hogy vérvételnél nem minden van ingyen. Ha nincs saját dokid, nem mindenki annyira kedves. De alapjában nem volt gondom a szocreál feelinggel. Elég vegyes a betegkör.
2015. márc. 28. 19:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi két választ! Kérlek, osszátok meg, ha másnak is van még tapasztalata. Elméletileg ott fogok szülni szeptemberben, de nagyon, nagyon gondolkodom, hogy átmegyek egy bababarát kórházba (Szent István, esetleg Szent Imre vagy Károly Robert). Számomra a jó orvoson kívül fontos, hogy a szülést követően 1 óráig a baba rajtam lehessen (természetesen, ha nincs komplikáció), valamint nem szeretném, ha cukros vizet vagy bármi egyebet adjanak a babámnak. Nem szeretnék az utolsó pillanatban váltani, azért lenne fontos minden hasznos komment már most, hogy időben tudjak lépni.
2015. ápr. 20. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem most friss tapasztalatom van. Most vagyok itt a PIC-en a kisfiammal, mert 31. hétre született. A kórház egy nagy protokoll alapján működik, ha valami eltér a szabályostól akkor már nem tudnak mit kezdeni vele. Sok a császár, és sok indokolatlan. A csecsemősök nagyon mogorvák. Nem egy barátságos hely. Én soha többé ide be nem teszem a lábam, ha innen kikerülök. A babákat simán elviszik vizsgálata, hogy nem is szólnak, nem lehetsz ott vele. Ez a sima osztályon amit én látok. A PIC az borzalom. 3 óránként van látogatás, a nővérek nem éppen kedvesek sok esetben. Nincs egy terv a nagy protokoll mellett ami alapján haladnak, csak éppen úgy etetik a nővérek a gyereket ahogy nekik kényelmes, ha kell ha nem szondáztatják, mert úgy könnyebb és gyorsabb etetni. Nekem óriási csalódás az egész kórház ahogy van. A Szent Imrébe szültem az első kettőt, ég és föld a különbség. Csak ott nem volt koraszülött osztály és nem volt hely a Honvédban mert én azonnal át akartam vitetni magunkat oda. Fény évekre van a baba-mama barát címtől ez a kórház.
2015. máj. 1. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!