Ha a baba a hátsó falba ágyazódott be akkor a lepény is ott lessz?
Mi helyezkedik el?
Ha oda ágyazódott be (hátsó falra és ezt látja is a doki valóban) akkor hátsó fali lesz a lepény.
Az azért jó, mert esetleges császár esetén sokkal könnyebb a dolog mint elülső fali lepénynél.
Persze nem császárra kell készülni, de jobb a biztonság:)
Azért is jó mert ezekszerint jó helyen van beágyazódva, jóval ksiebb az esély a vetélésre, vérezgetésre stb.
nekem egyik terhességemnél pl. késői megtermékenyülés történt és a baba (ill a lepény is) mélyen tapadt. A 30.héten már szerencsére nem képezett szülési akadályt, így meg tudtam szülni a fiam normál úton, de egész addig benne volt a pakliban a császár.:/
Mármint úgy értettem ezt a helyezkediket , hogy olvastam olyat , hogy a lepény vándorolhat.
Azért kérdeztem mert ez sztem abszurd.
A lepény már nem változtatja a helyzetét hisz beágyazodott de ahogy nő a méhed majd úgy kerül mindig máshova a méh méretei miatt.
Nekem az elején mellső lepény,aztán pár hétre rá ahogy nőttünk alul mélyen tapadt volt és most megint mellső...!
Boldog babavárást!
32 hetes km
Köszönöm szépen , mostmár tiszta a kép ! :)))
Nektek is kellemes babavárást.
8 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!